Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
ekogreg
csendes tag
Hallo emberek! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki próbált -e már notebook kijelzőt összehozni normál PC-vel?
A gond az, hogy a kijelzőbe csak digitális jelek mennek, a normál monitorral ellentétben. Ezért arra gondoltam semmi gond, veszek egy DVI kimenetes video kártyát, és összehozom, csakhogy az LCD-be kb 40 vezeték megy a tápon kívül!
Hát ez a probléma. A kijelző egy LG lcd 1024*768-as. A gyári számból semmi nem derült ki a neten, se kapcsolási rajz, se leirás hasonló probálkozásról. Még az LGE nek is irtam, de válaszra sem méltattak.... persze ezen nem is csodálkozok. Aztán találtam egy weboldalt, ahol azt hírdették, hogy digitálisról analógra konvertálót aárulnak-hurrá- közel 25.000 + posta költségért....
Hát ennyi. Ha valaki próbálkozott már ilyesmivel, vagy van ötlete, arra kérném segítsen.
Üdv: Gergoke
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Samsung U28R550UQR 28 4K IPS monitor hibátlan, dobozos 2DB VAN!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest