- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy kicsit öregecske laptopom adja a kékhalált. Először xp telepítésnél kidobta... nem tudtam mit tegyek, mert először azt hittem, hogy vinyó miatt van.. Utána azért próba cseresznye kivettem egy ramot és az xp települt. megnyugodtam azt hittem belenyúltam a hibás ramba, de nem... xp telepítés után újra kijött,amikor programokat telepítettem. úgy vettem észre, hogy ha több program fut egyszerre akkor adja meg magát... pl.: chrome,total c., jetaudio...(főleg a chromnál) ezekből ítélve én a procira gondoltam, de közel sem vagyok biztos benne.. a ramot még nem zártam ki, de a vinyót igen. Van esetleg valamilyen progi, amivel ezt le tudom mérni, ami naplózza is kékhalál előtt? esetleg valami állapot felmérő program a hardverekre? lehet, hogy hülye a kérdés, bocsi -
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Van egy rossz és egy működő 15" XGA modulom. Mindkettő 30 pines. A hibás egy Acer TM-ből lett kivéve, a jó pedig egy Fujitsu-ból. A kérdésem a következő: Ha mindkettő 30 pines, ugyanúgy 15", akkor én kicserélhetem a szalagkábeleket? Nekem azt mondták,hogy attól még, hogy 30 pines mindkettő, nem feltétlen ugyan olyan a kiosztása... Mit szóltok hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest