Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi, de sajna nekem bonyolultabb. Amikor lemerült annyira, hogy nem kapcsol be akkor sűrűn villog amikor bekapcsolom és csak tápról kapcsolna be, de most egyenletesen villog ha töltőn van, vagy ha csak simán megy a gépem (illetve egy ideig utána is ha kikapcsol). Szóval sajna más probléma lehet. Aksi nélkül gond nélkül ment a gépem, igaz macerás kiszedni, mert szét kell szedni az egész gépet a belső aksi miatt, de tudtam használni. Most megrendeltem egy csere aksit, hátha csak az adta fel a szolgálatot (egy azonos típusú laptop ami 3.5 éves egy ideje már meghalt az aksija, de akkor egyszerűen nem kapcsolt be, és nem adott hibajelzést), remélhetőleg nem lesz az újjal gondom már.

-
FirstTripla
tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Sajnos merült tovább, de 10% alatt kikapcsolna a gép akkor már azért tölthetne, meg majdnem félóráig csak rajta volt a töltőn és szintén nem töltötte. De ami furcsa hogy villog a led sárgán amikor semmit se csináltam rajta kb és semmilyen fogyasztó valamint tápegység se volt bedugva. Lehet megadta magát az aksim, ha kiveszem belőle akkor működött tápról.
-
FirstTripla
tag
Sziasztok egy problémám lenne, hogy van egy Acer ES1-311 -es kis laptopom, és pár hete elkezdett az aksi töltésjelzője narancssárgán villogni. Először az adapteremet hibáztattam, h biztos kilazult vagy valami, de van még egy ilyen laptop (amit nem én használok) és annak töltőjét bedugva elő tudtam idézni a hibát. Amikor villogott és töltőn volt a windows-ban csak azt írta ki akár 10%-nál, hogy "csatlakoztatva, de nem töltődik", majd kikapcsoltam, megvártam, hogy ne villogjon és utána fel tudtam tölteni. Mai nap viszont szinte 100%-on az aksim, jelenleg is és semmi nincs rádugva a gépemre és folyamatosan villog sárgán az aksi jelzője. A gépem kb 3éves, a másik ilyen laptop 3,5éves, abban már volt egy aksicsere, mert nem lehetett tölteni. Valaki tudna ebben segíteni, hogy mi lehet a gond, neten csak AC adaptert írják, de nekem sajna nem ez a gondom.
szerk.: nem tudom számít-e, de a gyári windows 8.1 van a gépemen, semmi drivert nem kellett külön telepíteni.
Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx