- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
Nekem az eizo monitor elég furcsákat művelt ha nem csúcsminőségű átalakítóval használtam, de a gyári dvi dvi az igazi szerintem és a hdmi nem igazán jó, nem véletlen nincs az ilyen monitorokon hdmi csatlakozó...
Értem, hát lehet nem reszkíroznám meg, de én arra gyanakodnék első sorban.Első sorban én is erre gondoltam és ez esetben szerintem nem is éri meg javítani, csak netezni használatlan
Köszi az info-t megkeresem az illetőt. -
Zaied
addikt
Üdvözletem!
Van nekem egy IBM r40 es laptopom és a következőket produkáltam:
Először egy napon a rajta lévő windows 7 nem akart bebootolni, csak a logo-t villogtatta, a windows helyreállító nem bírta helyrerakni, ezért úgy döntöttem hogy újratelepítem.
Külső formázóval próbáltam formázni, az a műveletet késznek jelezte, de valójában semmit se csinált, a windows telepítő nem töltött be a meghajtók kiválasztásáig ezek után én lefuttattam egy hdd ellenőrző programot, az pedig I/O hibát dobott ki. Kicseréltem a HDD-t egy másikra és azzal már működött, az ibm be lévő HDD valószínűleg totál kár.
Pár nap múlva kidobott ha jól emlékszem egy error 39 es hibaüzenetet a gép és azóta csak az ibm logo-t hajlandó mutatni, még a biosig se tudok eljutni.A kérdésem a következő lenne, mi a baja?
Javítható e?
És legfőképpen érdemes e a javítását megfizetni, nem e többe kerül a javítás mint amennyit ér a gép?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest