- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
parandroid #202 üzenetére
Felraktam a NHC 1.10 Beta 03-at.
Feszültségértékekkel és állítási lehetőségekkel nem találkoztam!
A beállításoknál a CPU voltagenél lévő jelölőnégyzet nem aktív. És a CPU voltage controll fül alatt lévő 'on multiplier of set voltage'' alatti mezők üresek, és a ''start CPU stability check'' gomb megnyomásával sem történik semmi.
Az ''ATI powerplay engedélyezés'' elől kivettem a pipát, elsőre engedett rákattintani a beállított értékre, de vmilyen hibát írt ki. Azután már ez a lehetőség sem aktív.
Valamit nem jól csinálok, vagy vmi más progi kell mobil turion64hez?
Amúgy a CPU 37 és 48 fok között ingadozik, de a ventillátor nem egyértelmű határértékeknél kapcsol ki-be!
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
parandroid #202 üzenetére
Az ATi CCC powerPlyban mindössze annyi, hogy AC, alacsony telep, és magas telep esetére választható, hogy optimális energiagazd. vagy optimális teljesítmény. A súgója ír egy ilyet, hogy ''Kattintson a Frissítési frekvencia csökkentésének engedélyezése gombra'', na most nekem ilyen nincs. <--de gondolom ez nem az ami nekem kell.
Igen, jól érzed nekem ez kell: ''és sokkal 'user-friendly-bb' ebből a szempontból''
A VGA 128saját, és 512-ig emelhető vagy emeli ha kell a rendszermemóból. Lehet, hogy a BIOSban lehet túrni, de azt sem tudom, hogy oda hogy kell bemenni. (sosem próbáltam)
Akkor, ha ezzel kapcsolatban nincs ötlet , akkor addig próbálkozom az NHC-vel.
Köszi a segítséget, de a további segítséget is szívesen fogadom!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Suzuki topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus Rog STRIX G18 G834JZR 18" / i9-14900HX / RTX 4080 / 64GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Apple MacBook Air M2 2022 8GB RAM 500GB SSD
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest