Új hozzászólás Aktív témák

• bela5

senior tag

Szolgálati közlemény

Nemrég kaptam egy kellemes privátot. Kérlek értsétek meg, hogy hiába kerestek meg privátban azzal, hogy árazzak külön... Egyszerűen meghalni sincs időm, így a privát üzenetek olvasására meg pláne nincs. Így fordulhatott elő, hogy több, mint két hetes üzenetekre sem válaszoltam. Mert egyszer megnyitom telefonnal, utána meg elfelejtem. Sokan jöttök azzal, hogy felismerhető lesz a hirdetés, ha kiírjátok a fórumba. Őszintén szólva nem értem, hogy ezzel mi a probléma. Azért van ez a topik, hogy ide lehet írni a specifikációkat én pedig beárazom. Azt pedig egyszerűen kikérem magamnak, hogy bárki számon kérje rajtam, hogy a szabad időmet mivel töltöm Már több üzenetben sérelmezte egy-két kolléga, hogy mit csinálok én árazás helyett. Erre igazából egyszerű a válasz. Amint nem szívességből kell árazzak, akkor real-time fogom nyomni az árazásokat, de ameddig nem így vagyunk, addig kérlek nézzétek el nekem a két, esetleg három napos csúszásokat. Privátban pedig akár egy hónap is lehet, mire visszaolvasok. A végső tanulság pedig az, hogyha privátban jöttök hozzám árazással, akkor nem kell meglepődni, ha elfelejtem a kéréseiteket.
    Ahogy szokták mondani, akinek nem inge ne vegye magára, vagy lopta
    :DDD(/P)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés