- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Nekem is problémám adódott az akksi elhasználódottságával! Nemrégiben vettem egy HP Elitbook 8530p gépet. Előzőleg windows xp volt rajta, én amikor átvettem, frissítettem egy bios-t és Win 7-et tettem rá. Megdöbbenve vettem észre, hogy az akksi elhasználódása 60-80% körülire ugrott föl. Ehhez mérten egy órát se bírt a gép töltés nélkül. Csináltam egy teljes lemerítést, majd miután kikapcsolt, újra vissza tudtam kapcsolni, és még ment több, mint fél órát úgy, hogy 0%-ot írt ki a fennmaradó töltöttségre. Ezután feltöltöttem és 40%-ra esett vissza az elhasználódottság. Majd újból kisütöttem, és most 70% az elhasználódottság megint! A második lemerítéskor több, mint két órát bírt. Milyen megoldást javasoltok? Úgy látom, hogy van szufla még az akkuban, csak nem használja a gép, hanem lelövi magát idő előtt...
A segítséget előre is köszönöm! -
banya0810
csendes tag
Sziasztok!
Tudna e valaki segíteni?Egy olyan progit keresek amivel a Notim aksiját ujra tudnám callibrálni,vagy teljesen lenullázni az epromját!
Mert az elhasználódási szinje mindig növekszik,40%os jelen pillanatban.
Állítólag egy segédprogrammal le lehetne nullázni,és ismét 100%os lenne.
Egy ismerősöm csinált mega totál nullás aksiját ilyennel,úgy hogy utánna 1,5óát bírt vele.
Csak a progi nevére nem emlékszik.
Nincs valakinek ilyen progija,vagy esetleg nem csinált valaki hasonlót?
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 17 i7 13700HX 32GB DDR5 4070 8GB 1TB SSD
- Újszerű Lenovo ThinkPad X13 - i7 1255U/16GB/512SSD/100% akku
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest