- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Óh, a jó kis Depths utolsó 5 szintje
Én nagyon élveztem anno.
Én a Nioh 1-et is szeretem, de sajnos anno kimaradtam a megjelenés utáni hype-ból. A megjelenés előtti demo (az Ogresses pálya) engem nagyon meggyötört, azelőtt még nem próbáltam mazochista akció RPG-nek aposztrofált játékokat, szóval se Soulsok, se BB, se Ninja Gaiden nem pörgött nálam még akkoriban, és kicsit elvette a hitemet, hogy nekem ez élvezhető lenne. Így a demo miatt nem lett megjelenéskori vétel, és sajnos csak 2019-ben futottam neki újra, akkor viszont eléggé jött-látott-győzött a játék, nekem ez volt a kapudrog a zsánerhez, máig nosztalgikusan gondolok vissza rá. A Nioh 2 azért áll közelebb a szívemhez, mert ott mindegyik demó verziót végigvittem, megjelenéskor rárepültem, a pandémia miatt pedig kellően el is tudtam benne merülni, nem véletlen, hogy annyi óra beleszaladt
Közben a 3-nak a végére értem. A középszerű tényleg jó kifejezés rá, bennem az újdonságok hiánya kicsit csalódást keltett. Az ugribugrit már a Wo Longban bevezették, a semi-open world felállást pedig a Rise of the Roninban már pilotálták, ezektől megcsupaszítva a játékot igazából a ninja/samurai stance és az ebből fakadó "kötelező" dual buildezés maradt, mint újdonság, ami lényegesen kevesebb előrelépés ahhoz képest, amit a Nioh 2 és Nioh 1 között láttunk. És tényleg rettenetesen könnyű lett a harmadik rész, az utolsó fejezetben konkrétan nem emlékszem, hogy bármelyik bossnál meghaltam volna, a final bosst elsőre lenyomtam, ilyet még nem láttam Team Ninja játéktól. A sztoriról továbbra is tartom, hogy erősen meh, ebben a tekintetben az első rész az egyetlen koherens darabja a sorozatnak. Ettől függetlenül megvettem a szezonbérletet, és várom a két DLC-t, de egyelőre az NG+ runt még pihentetem, ráér az még jeligére...
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest