Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Szegény Rams .
Tavaly a Tampa meg az Oakland volt ilyen formában. Remélem a köv. szezont úgy csináljuk meg, ahogy ezek a csapatok a tavalyi után a mostanit: azaz jövőre jobbak leszünk -bár csak jobbak lehetünk.Igazából az idegesít a legjobban, hogy tavaly majdnem bejutott a csapat 8-8-al a PO-ba. Helyettünk egy másik csapat jutott be 8-8-al, de jobb mutatókkal, ugye. Erre idén sérüléshegyek, és sz#rrá vernek minket még otthon is.
A múlt hétvégi Cowboys meccs nagggyon jó volt, leginkább az utolsó 2-3 percecske. Így néztem: .
VIGYORRRGAZMUS.....
-
F-ECT$
titán
Tavaly is figyeltem már őket, no meg az összefoglalók nagy részét láttam idén. Az eddigi 5-0-juk meg annak volt köszönhető, hogy gyenge csapatokkal játszottak, és arra sem lehet mindig építeni, hogy Romo feljavul, ha vesztésre állnak.
Persze ettől még nyerhetnek SB-t, de szerintem valahol a főcsoport (elő)döntő körül elbuknak.Dive ever, work never.
-
Fáraó
őstag
Tegnap este láttam a MNF-t, az első negyed után azt hittem hogy majd itt is nagy zúzás lesz végig, hogy majd egymást pontban előzgetve fog menni a nagy küzdelem. Csalódtam. A Falcons nem volt a helyzet magaslatán, a Giants is csak egy "közepes" szintet hozott. Nem izgultam magam halálra... Rég nem volt ilyen "lapos" hétfő esti rangadó. Sztem...
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Erre a hétvégére nincsen a "ki nyeri a meccset?" tippsorozat?
Nem dobsz be egyet mahatma, azt hiszem csináltál ilyeneket
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
mahatma
aktív tag
de csak a te kedvedért, no meg a Tampa drukkerek kedvéért, mert mindig ellenük fogadok és sose jön be
TB@DET - na most az egyszer a Tampára fogadok
TEN@HOU - nagyon kéne ez a győzelem nekünk
NE@MIA - a heréimet föltenném erre a meccsre
SF@NYG - nem győzött meg a Giants a mándéj nájton
ATL@NO - két vergődő csapat
ARI@WAS - Arizonában lassan nem marad irányító
BAL@BUF - csak úgy
NYJ@CIN - ha már a Jetset se veri el a Bengals...
KC@OAK - csak úgy
STL@SEA - döcög a seahawks, hazai pályán kötelező
CHI@PHI - szorosan, de hazai
MIN@DAL - meglepetés
PIT@DEN - akár fordítva is lehetneMNF
IND@JAC - hát nem a Jax fogja megállítani Peytonékat[ Szerkesztve ]
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
Fáraó
őstag
Nem jó... Sok minden összejött a csapatnak. Sajnos azzal lehet vígasztalódi, hogy valszeg jó lesz a draft, aztán meg -de ezt csak úgy súgom - reménykedek pár éven belül egy jó kis PO-ról, esetleg egy döntőről -ha nagyon-nagyon merész vagyok.
De annyira nem siránkozom, ez van. Aztán meg tudok én még drukkolni a 2. kedvencnek a Patriots-nak .
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Absz OFF:
Erről eszembe jutott egy vicc:
Csernobilban elmegy egy férfi nőzni. Felmennek a szobába, elkezdenek vetkőzni, majd a hapsi meglepetten megszólal:
- Neked három melled van?
- Miért? Nem tetszik? Akkor kapd be a f@aszomat!"
OFF végeVIGYORRRGAZMUS.....
-
anulu
félisten
hátööö, nyugodtabban néztem a múlt heti, Dallas elleni meccset, mint ahogy a mai Dolphins ellenit fogom nézni bentről. tavaly, week 14. rémlik? segítek, 21-0 Miamiban, és nem a Patriotsnak. szóval óvatosan azokkal a golyókkal, de nem én vagyok, aki a vesztedet akarja.
Go Patriots!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Zoty4
őstag
Nem találom se tvun se sopcasten
-
Csapi007
veterán
nov 4-én lesz a nagy meccs: NE-IND
"Csak úgy mondom"
-
Zoty4
őstag
T. Brady 11/11 220 4 0
ez nem ember és még hol a félidő
-
mahatma
aktív tag
a sok aggódó Patriots fan remélem a 4. TD után megnyugodott mindenki.
Tampa még simán fordíthat, kevesebb mint egy TD a hátrány a félidőben. Mi meg nagyon égünk a Titans ellen kezd körvonalazódni, hogy idén sem kell a rájátszásért izgulnom...Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
anulu
félisten
42:7 a felidoben! omg! nemreg tudtam csak browsert elinditani melohelyen es ranezni az eredmenyre.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
az RCA Dome-ban nagyon nagy lesz a Patriots vendegjateka... remelem, adja Sport2 es otthon is leszek. vagy ha mas nem, betegszabi
-
mahatma
aktív tag
ezt el se hiszem.....épp fentem a kést, indultam ki fürdőbe, a családtól elbúcsúztam, erre megfordítjuk...várom az összefoglalót!!!
bár még 3 időkérése van a Titansnek, és még 1 perc...bármi lehet még sajnos
szerk2: red zone-ban a Titans...egy FG elég lesz nekik
[ Szerkesztve ]
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
hát bazz, elég is lett az FG. ááááááá....Young már a meccs előtt sérült volt, Schaub meg egy sacknél sérült meg, valami csípősérülést szenvedett.
#234: tutira mentem a saját csapatomra nem kockáztatok ilyen nemes szerveket.
[ Szerkesztve ]
-
Fáraó
őstag
A Rams szokásos formáját hozta a Seahawks ellen.
Tegnap a Bears szépen fordított. Hát igen. Mi történt volna tavaly ha hamarabb játszik Grossman helyett Griese??? Devin Hester pedig egy év során milyen hírnevet szerzett! Jogosan!VIGYORRRGAZMUS.....
-
anulu
félisten
na, ma este hajra Jaguars!
-
Fáraó
őstag
Nem jött be, sajna a Colts nyert. Jobb lett volna ha a Jaguars QB-ja nem sérül meg, izgalmasabb mérkőzés, több pont. A Jaguars védelme ott volt a pályán, nem rajtuk múlt. Látszott Manning-en, hogy erősen koncentrál ellenük -meg hogy tart is egy kicsit tőlük.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
mahatma
aktív tag
elég gyengusz meccsre sikerült így Garrard sérülése miatt, pedig ez a Gray gyerek egész gyors, jó gyorsan passzol, csakhát a precizitással és a meccshiánnyal gondjai voltak. Ezért nem értem hogy miért nem játszatják a csereirányítókat többször. Bár amilyen szoros meccsek vannak, ritkán van lehetőség.
-
rlazol
veterán
sziasztok, végre hazajött a gépem, megint tudok fórumozni... üdv köztetek!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Fáraó
őstag
Nem dobsz egy előrejelzést mahatma?
VIGYORRRGAZMUS.....
-
-
mahatma
aktív tag
DET@CHI - fény az alagút végén, talán még van remény
IND@CAR - a Carolinában ki irányít?
PIT@CIN - kemény meccs lesz, ide vagy oda
OAK@TEN - miért is ne?
CLE@STL - a Ramsnek annyi, a Browns nem annyira rossz mint amilyennek látszik
PHI@MIN - hazai pályán ez kötelező
NYG@MIA - Eliiiiiiiii
BUF@NYJ - a Jets nagyon ramaty, a Buffalo a meglepetéscsapat
HOU@SD - sajnos Chargers, még mindig szar a védelmünk
JAC@TB - csak hogy a Tampa drukkerek örüljenek, tuti Tampa siker így
WAS@NE - a két pluszos herém ide kívánkozik
NO@SF - a Friscó nagyon gyengusz idén, pedig vártuk....MNF
GB@DEN - Brett apó itt figyel a polcomon, megsúgta, hogy 23-10-re lesöprik a DenvertKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
anulu
félisten
nagyon remélem, hogy nyerünk otthon a Redskins ellen. Sport2 közvetíti, 21:15-től. emiatt örülök az óra átállításnak. előre is kíváncsi vagyok, hogy jövő7re mit tippelsz majd
-
LicskaiJ
aktív tag
Hy all!
Végre vasárnap,meccsnap!!!
Melyik meccset közvetíti a SportTV?Go Pats!
-
anulu
félisten
válasz LicskaiJ #247 üzenetére
azt, amelyiket a Redskins csúnya zakóval fog a New England otthonából hazamenni Washingtonba
-
tiv61us
őstag
nalunk a colts-carolinat adjak, hat itt nyerni kell a coltsnak sok okbol
a detroit chicagot itt valamivel jobb lenne ha a medvek gyoznek
aztan 4-kor a pats meccset
este nem lesz ma, gondolom a baeball miatt
aztan hetfon meg a Green bay
itt nyerhetnek apoek"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest