Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
T.Peter #6596 üzenetére
Aktívan használod az ue5.1-et?
Ha igen, lenne egy szakmai kérdésem: lumen vs natív ray-tracinggel játszottál/tesztelted? Ha igen, nagyon megköszönném ha leírnád a tapasztalatokat.Mármint, láttam online teszteket meg okoskodásokat, de nagyon érdekelne, mik a tapasztalatok valós (tehát játékfejlesztői) körülmények között.
Nekem az volt a tippem az eddigieket látva, hogy a legjobb forgatókönyv az valamilyen mixe a kettőnek, de még nem tudtam kipróbálni normálisan, perpill ue4-en vagyunk ragadva a csapattal picit. -
hombre[EU]
veterán
válasz
T.Peter #6596 üzenetére
nincs itt semmiféle versus. én is ugyanazt írtam: egy elōnye van,hogy olcsó...de napról-napra rosszabul futnak a játékok pedig a konzol nem vesztett a teljesítményébōl
nálam már nincs létjogosultsága, mert nem akarok 30fps-sel starfieldezni. AAA multiplatformra és indiezni gamepassben inkább pc, exkluzívokra pedig a két japán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest