Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz T.Peter #6596 üzenetére
nincs itt semmiféle versus. én is ugyanazt írtam: egy elōnye van,hogy olcsó...de napról-napra rosszabul futnak a játékok pedig a konzol nem vesztett a teljesítményébōl nálam már nincs létjogosultsága, mert nem akarok 30fps-sel starfieldezni. AAA multiplatformra és indiezni gamepassben inkább pc, exkluzívokra pedig a két japán.
Life, Uh, Finds A Way
-
válasz T.Peter #6596 üzenetére
Aktívan használod az ue5.1-et?
Ha igen, lenne egy szakmai kérdésem: lumen vs natív ray-tracinggel játszottál/tesztelted? Ha igen, nagyon megköszönném ha leírnád a tapasztalatokat.Mármint, láttam online teszteket meg okoskodásokat, de nagyon érdekelne, mik a tapasztalatok valós (tehát játékfejlesztői) körülmények között.
Nekem az volt a tippem az eddigieket látva, hogy a legjobb forgatókönyv az valamilyen mixe a kettőnek, de még nem tudtam kipróbálni normálisan, perpill ue4-en vagyunk ragadva a csapattal picit."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hálózati / IP kamera
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- (PSN/PS5) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest