Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
psycroptic
őstag
-
psycroptic
őstag
válasz
cucumber87
üzenetére
Én próbáltam a nordvpn-t, de a netflix szerintem kiszürte és olyan mód belassította a filmezést, hogy egyrészt kín kivárni, hogy betöltödjön másrészt meg 480 pixel semmire sem elég a mai világban. De ha jól gondolom itt a fórumon a VPN tabutéma. Azt hiszem. Ha igen, akkor kérem szépen ezt a hozzászólást törölni.

-
psycroptic
őstag
válasz
cucumber87
üzenetére
Egy próbát megérhet, de nekem egy idö után átállt a német tartalomra, mert nem magyarországról jelentkeztem be rendszeresen. Amúgy is van próbahónap. Nyiss neki egy magyar fiókot és ki fog derülni.
-
psycroptic
őstag
válasz
cucumber87
üzenetére
Amennyiben a német netflixre fizetett elö, akkor búcsút inthet a magyar tartalmaknak. A magyar tartalom csak magyarországi elöfizetöi fiókhoz jár.
-
psycroptic
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
No, megnéztem. A netflix saját feliratával is szar. Filmen belül össze-vissza csúszkál. Egyszer jól, a következö mondatnál már késik. Ez nem lehet inkább valami lag a netflix részéröl amivel a feliratozást akarja megnehezíteni? Én már összeesküvéselméletet belelátnék
csak, hogy valami elfogadható okot találjak, arra, hogy nem müködik. -
psycroptic
őstag
Köszi! Megpróbálom.
-
psycroptic
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Szóval beállítottam a megfelelö FPS-t, a film elején jó a felirat, a közepén már megint elmászik. Most én lehet, hogy elcseszek valamit nem is vitás. Hogyan tudnám ezzel a programmal pontosan beállítani a feliratot?

A film 23,977 FPS beállítottam a feliratot is 23,977-re. Ha az idövel játszok, akkor az eleje mászik el és a közepe lesz jó.

-
psycroptic
őstag
Van, hogy csúszik a felirat amit utólag teszek a film alá. Mindegy, hogy mennyi másodperccel tolom elöre vagy húzom hátra a feliratot, akkor is csúszni fog. Mi okozza? Lehet erre megoldás, hogy letöltöm a filmet az applikációból és úgy teszem hozzá a feliratot?
-
psycroptic
őstag
válasz
cucumber87
üzenetére
Gondolom az, hogy letöltöd az applikációt és azon belül adod hozzá a feliratot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Arc Raiders
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóhifi
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker