- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viper26
üzenetére
Nem igazán, mert értelmezhetetlen, mivel ugye az accodat gyakorlatilag bárhonnan használhatod, sőt, mobilról is eléred, így a helynek, hogy honnan jelentkezel be, nincs jelentősége.
Én pl UK, meg még egy haverom szintén, a másik három Magyarország.
Mikor az acc regelve lett, akkor a haver itt lakott az én címemen, ő regelte. Igazából szobát bérelt, és így ugye a háztartás azonos.
Mivel maradt 2 lehetőség, és mivel a Premiumra fizetett elő a 4k miatt, úgy volt vele, hogy odaadta az otthon élő családjának, ha meg a Netflix szól, akkor majd elveszi. Próbát megér. Azóta is úgy működik, pedig már a srác is elköltözött tőlünk. Igazából, ha őket nem érdekli, akkor engem sem. Ha ez változik, majd akkor változtatunk mi is
-
azbest
félisten
válasz
Viper26
üzenetére
sajnos nem, 16:9-re vannak gyártva a videok, szélesebb kijelzőn körben kefekete keretes lesz. Régebben beszéltünk már erről szerintem itt, pl ezen a környéken. Valószínűleg kompatibilitási okokból. Most még ritka az ultra széles vásznű. De lehet megér egy beszélgetést a webchates supporttal, mert ha nem szóltok, hogy igény lenne rá, akkor nem is feltétlen foglalkoznak vele.
Elvileg talán chrome alatt meg lehetne varázsolni egy addonnal, hogy úgy zoomoljon bele, hogy kitöltse és az alsó-felső keret levágódjon. De azt azért nem szerencsés, mert chrome alatt csak 720p minőség a max a drm miatt.
(#1901) pippo76
max, ha az ottani előfizetéshez olyan amcsi vpn-t is használ, amit a netflix még nem ismer... -
janos666
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére
Ja, ezt már olvastam valahol, hogy Windows-on az Edge-el jön csak át a 4k, aztán vagy a Firefox vagy a Chrome tud FHD-t, de van ami még azt sem mindig (gondolom a régebbi FF vagy Chrome verziók, vagy ezek kiegészítő/plugin nélkül ragadnak FHD alatt).
HDR egyik böngészőből sincs, Edge-ből se, Win10 Store-os app-ból se (akkor se ha az egész Win10 asztal HDR-be van lökve).
Hangból DD+ bitstream/passthrough csak a Win10 Store-os app-al van PC-ről (talán működik valami böngésző-plugin segítéségvel, de simán csak tiszta böngészőből nem, de ez egyáltalán nem meglepő).
A TV-be épített lejátszóval DD+ helyett nálam csak sima DD van az LG-n SPDIF optikán (nem mint ha szerintem ez érdemben számítana, fejből nem is tudom mi a különbség a PLUS-al), viszont mehet a 4k HDR is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25