Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
Aktív témák
-
Воланд
titán
Azonnali notebookos kérdések órája
Legközelebb topiknyitás előtt használd a keresőt!
-
bendersel
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a napokban vettem egy netbookot, egy olyat amibe beépített SIM kártya olvasó is van.
Mint utólag kiderült, a volt tulaj nem fizette ki a számláit, ezért kicsit aggódom hogy letiltják a beépített modemem.
Kérdéseim:
-Le lehet e tiltani egyáltalán, ha igen akkor az egész gép tönkremegy vagy csak a beépített modem?
-ha letiltották (vagy ha nem) arra gondoltam, hogy vagy wifin, vagy egy usb sticken keresztül netezem tovább... de félek attól hogy visszakereshető a MAC száma... vagy ezeknél nincs ilyen??
-vagy vigyem be a szolgáltatónak, vagy talán dobjam ki??? 60ezret adtam ki érte, és kétségbe vagyok esve, de azt sem akarom hogy rámrugják az ajtót...
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Bundle topik
- Házimozi belépő szinten
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Lenovo ThinkPad Hybrid 40AF0135EU Thunderbolt 3 hub
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest