Hirdetés
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Aktív témák
-
pintyesz
senior tag
Itt mindent megtaláltok:
ftp.nero.com -
Warlock_42
senior tag
Sziasztok! A Nero túl régi, a CD-írótok meg túl új. Ennyi. Szerezzetek be minél újabb Nero verziót. -
géza
csendes tag
Cseréljétek le a cédéírótokat!
-
Bally
senior tag
Hali!
Lenne egy kis problémám a Néro 5.5-tel, ha cd akarok írni, és ki kell választani a cd-írót, csak egy IMAGE RECORDER-t ajánl fel.
Lehet, hog nem ismeri a cd-írót? (LG) -
morzsa
aktív tag
Köszi mindenkinek.
-
greg214
tag
Megoldható Nero Image-drive meghajtó betüjelének átnevezése is, win2k alatt legalábbis. Van a rendszerhez egy Disk Management nevű progi, pontosabban egy mmc snap-in. Írd be a run menübe, hogy mmc, majd a felbukkanó ablak bal felső menüjében (action) az ''add/remove snap-in''-t választva add hozzá a ''Disk Managenment''-et. Így kapsz egy felületet, amivel minden szart meg tudsz csinálni, a betűváltoztatás pl. jobbklikk az eszközön, azt' hajrá.
Sok sikert! -
guest
veterán
Igen vagy a daemon, vagy a virtual cd-t próbáld ki. Az utóbbinál tudom hogy lehet állítani a meghajtó betűjelét. Ha kell a 4.01 és 4.02 -höz van törésem.
-
Lulu
csendes tag
Az első mondatban az ''és'' helyesen ''én''!
Ha egy db CD másolatot akarsz írni, használhatod a CD másolás (copy) funkciót és ha az íród a G: akkor oda közvetlenül másolhatsz, ha a CD olvasód az E:, vagy az F: ! Persze ilyenkor ne az Image Recordert válaszd CD íróként, hanem a fizikailag ténylees CD írót! -
Lulu
csendes tag
Nem biztos, hogy jól értem a problémát, de az image drivet és teljes lemez másolásakor használom, akkor ha több példányt kívánok írni a Nero-val! Ilyenkor a CD/DVD író választásnál nem a tényleges CD írót, hanem az ún. Image Recordert választom (Ctr R). Létrehoz a Nero egy kép (image) fájlt a vinyó kijelölt könyvtárában - *.nrg kiterjesztéssel és erről - most már a vinyórol olvasva tetszőleges másolatot írhatok!
Ugyanezt a technikát alkalmazhatod, ha letöltesz egy CD-t a netről és az egy nagyméretű *.dat és és egy kisebb *. (nemjuteszembe és most éppen nincs ilyen) kiterjesztésű fájlt tartalmaz. Ezt Image Recorderként kiválasztva egy *.nrg fájlt ír amiről már a CD-t közvetlenül, egymenetes írással megírhatod! -
morzsa
aktív tag
Valaki??????????????????????
Az is jó, ha ajánlotok egy olyan virtuális CD programot, amivel megy a dolog! -
morzsa
aktív tag
Kérlek segítsetek!
Hogy tudom az imagedriveot a cdíró és a DVD után beállítani? Magyarán, hogy lehet eleve G: -re tenni, hogy ne zavarjon össze mindent?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest