- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismono
csendes tag
Lehet, sőt biztos, hogy politikailag átalakulóban vannak, de szerintem náluk még a személyes motíváció is az "államra van bízva".
Én a kínaiakat nem említeném egy lapon az oroszokkal, mert merőben más kultúra, politikai berendezettségtől függetlenül (szerintem). De a tévedés jogát fenntartom! :) -
Dr. Akula
félisten
Ahhoz képest hogy a ruszkiknak a mosógépből kell kiszedni a chipet a tankhoz, Kína még így is fényévekkel jobban áll. Nem a legmodernebb? Naés... A rakétát még így is célra vezeti. És még a népnek se esik vissza az életszínvonala a középkorba, nem tör ki túl nagy elégedetlenség (a helyi pórnép eddig se kapott sokkal jobbat a "kici ócó öccá" termékeknél, mert nem az ő árfekvése volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- GTA V
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest