Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácso03
csendes tag
válasz
El Gringo #40590 üzenetére
Ez igaz, megfontolom a lehetőségeimet.
Én is gondoltam, hogy alaplap hiba, csak reméltem megtaláljuk a hiba pontos okát, ami talán alaplap csere nélkül megoldható, mivel újonnan nem igazán találni már ehhez a cpu-hoz lapot.Ha bármi fejlemény lesz jelentkezem, addig is köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
mucsácso03
csendes tag
válasz
batman. #40526 üzenetére
Szétszedtem. Nincs benne ferde prociláb és deformáció sem látható a lapon. Ha kell képet tudok feltölteni.
(#40529) ricsi99 Ha letiltom a lan vezérlőt akkor is fagy. Linuxal megprobáltam de még nem sikerült rendes bootable usb-t csinálnom, szóval az még tesztelés alatt.
Illetve amióta kivettem a ramokat a másik gépben való teszteléshez megváltozott a fagyások időpontja: már nem indítás után 1 órán belül, hanem kb 2-3 órával utána fagy le.
És azt elfelejtettem leírni az első posztban, hogy a lan net random “piros x” és “sárga felkiáltójel” váltakozásba kezd, megcsinálja párszor aztán megint működik tovább.
(Most raktam össze, szóval azóta nem tudom, hogy fagy-e, de a lan kábel és memória hiba kombó maradt)Van még ötletetek?
-
mucsácso03
csendes tag
-
mucsácso03
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a gépemmel kapcsolatban.
Story:
1-2 hónapja elkezdett lefagyni a gép. A lefagyás úgy néz ki, hogy minden megáll úgy ahogy van - kijelző, még a HDD led is - és semmire nem reagál, még az újra indítás gombra sem, csak a bekapcsoló hosszan nyomásával tudom kikapcsolni. Ezt kb naponta 1x csinálta, aztán egy idő után elkezdett sűrűsödni és odáig jutottunk, hogy bekapcsoltam s rögtön lefagyott. Újra raktam a windowst, ez vissza állította a napi 1x-i lefagyásra de nem oldotta meg a problémát.
Amit csináltam:
Különféle szoftveres trükkök amiket írnak mindenféle honlapon (pl: [link]), de egyik se segített. Egy valamire adott hibát: a memória teszt. MemTest86ot futtattam és a memóriára az 1-3 teszteken dobott hibát. Kipróbáltam minden slot-ot minden ram stickkel, amikor arra lettem figyelmes, hogy csak akkor dob hibát, ha be van dugva a LAN kábel. Ezért kihúztam és bedugtam egy usb-s wifi antennát, de sajnos ezután is lefagy. Ezen felül azt vettem észre, hogy ha bekapcsolom a gépet(alvásból vagy 0ról) akkor 10-60percen belül lefagy, de ha lefagyás után beindítom, akkor már a következő újra indításig nem fagy le. Azóta a windowst többször is újra raktam lan kábellel és nélküle is de nem segített.Segítséget előre is köszönöm!
Konfig:
i5 4690
GTX 1050ti
Gigabyte B85M-D3H
Samsung SSD 860 EVO 500GB
4x4GB Hyperx Fury 1600
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest