Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
aktív tag
válasz winhate #33682 üzenetére
..szerintem is jó mezsgyén indultál el. A problémát valószínűleg tényleg a táp okozza, okozhatja, mert ahogy gyorsan összeadtam a cuccaid, éppen-éppen elég neki a 400W. Ez, amikor még jó kondiban van a táp, nem feltétlenül ugrik ki, de ahogy elkezd leépülni, ingadozik, valóban tud ilyen hibát produkálni. Szerintem próbáld ki egy másik tápegységgel, ha bizonyítást nyer, akkor csere...
-
Petya XT
aktív tag
válasz winhate #33691 üzenetére
Igen, többnyire csak a vezetékek hossza szokta megtréfálni az alsó tápos házaknál az embereket. A kialakításuk ugyanaz. Persze szempont, ha most felsőtápos házad van, de később cserélsz, akkor inkább a hosszabb madzagosat vedd meg. Az sem baj, ha moduláris, akkor azokat a dolgokat ki tudod belőle húzni, amiket nem használsz... A minőségről érdemben nem tudok nyilatkozni, azt nem követem mostanság.
De előtte, ha van lehetőség, akkor próbáld ki egy kölcsöntáppal, mert én is csak a leírtak alapján tippeltem
-
winhate
őstag
Kapott a gep egy jofajta tapot (Chieftec ctg 550 80p).
Sajnos a problema nem oldodott meg.
Ismet jelenetkezett az inditasi "nosync" problemam.
Tobbszori reset tol se mult el ez a problema.
Knoppix ugyanott allt meg.
Ez nem software-s hibaGondolom a kovetkezo hibaelharitas amit meg kell csinalnom:
Proci , alaplap , memoriaKondikon nem latni semmit ,nem a hagyomanyos tipusuak vannak benne.
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
Petya XT
aktív tag
Lehet, hogy ott lesz a kutya elásva pedig. Addig amit még, érdemes lenne, csak a rendszerlemezt és egy memóriamodult hagyni ( ezt említetted is), kombinálni a memóriákat, slotokat, CMOS-reset, VGA ki-be.
Látod e pontosan hol áll meg a linux?? Amikor csatolná fel az eszközöket, ott észrevettél e valamit? Azt volna jó kideríteni, hogy mi nem tetszik neki, melyik folyamat nem tud elindulni. Nézegettem egy kicsit a kártyádat, BIOS reset lehetőségei után kutatva, nálad felül nincsen kapcsoló véletlenül a VGA-n?
-
winhate
őstag
válasz winhate #33718 üzenetére
A gépet perifériáira szedtem , kitakarítottam atnéztem.
A kondikon nem látok semmit mivel tök zártak nem a hagyományos gagyi kondik.A kep felso reszen VTTMOS felirat alatt 5db chip ezen volt egy huto a bal oldali rogzitese ki volt csuszva.
Ez lenne a huto ami az 5db chipen terpeszkedik. Egy eleg furcsa gumiszeru gondolom hoelvezetesert felelos anyag talalhato az aljan.
Ramokat egyesevel teszteltem az 1-es mem slotban.
Gpu-t mindket slotban teszteltem.
Sajnos a "nosync" hiba meg mindig jelentkezik.
Taphiba , ramhiba kizarva eddig.Lehetseges hibaforrasok:
-alaplap
-gpu
-cpuSegitsegeteket kernem a hiba kiszuresehez , tesztelesehez.
Sajnos masik gpu ,alaplap , cpu -m nincs.Koszi
[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
Vakegérke
félisten
válasz winhate #33896 üzenetére
Szia!
Van egy ASUS GTX 650 Ti kártyám a szekrényben. Szívesen kölcsönadom egy próba erejéig, de el kell érte jönnöd a Kőbánya-Újhegyi lakótelepre. Szólj, ha érdekel.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Robert_F
tag
válasz winhate #33923 üzenetére
Köszönöm az ötleteket, azt hiszem veszek gyorsan egy új vinyót és a win 7 telepítés már mehet is. Csak egyszer jönne össze, hogy a szükséges progik 80%-át tudnám egyvégtében telepíteni. (Majd mint a villám egy backup-ot az egészröl...) Amint sikerült jelentkezem.
... minden reggel jusson eszedbe: ... ma van hátralévö életed elsö napja ... anonymous
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest