Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelep
senior tag
válasz
csiliboy
üzenetére
Nagyon vicces vagy.

Ja meguntam a sok csalót és kipróbáltam mit lehet abban élvezni, hogy 700-900km/h-val beszáguldok a célba. Mondhatom nagyon nagy élmény...
Az, hogy vki ezt megörökítette, hát ez van, ez a játék, mióta játszok messze nem a fair play-ről szól. El tudom képzelni, hogy az EA emberei megnézik a sok csalóról készült képet és lefordulnak a székről a röhögéstől, hogy vannak akik képesek ezzel foglalkozni.
Az EA meg magasról tesz a csalókra, ezt nyugodtan elhiheted. Több, mint egy hónapos az a trainer amit összekapartam. Azóta meg kijött pár patch amiben simán kiiktathatták volna ezt, ha csak ideiglenesen is, mert mindig csinálnak újat. Az meg külön vicces, hogy egy egyszerű trainer elég ahhoz, hogy csalni lehessen egy MMO-ban.De minek is magyarázok neked bármit, Mr. Becsület?

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux Mint
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- DJI Osmo Pocket 3
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az, hogy vki ezt megörökítette, hát ez van, ez a játék, mióta játszok messze nem a fair play-ről szól. El tudom képzelni, hogy az EA emberei megnézik a sok csalóról készült képet és lefordulnak a székről a röhögéstől, hogy vannak akik képesek ezzel foglalkozni.