Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2536) Viszlát válasza Amur (#2532) üzenetére


Viszlát
addikt

Sajnos nem igazán érzékelhetőek a sofőrképességek. Legalábbis volt, hogy direkt figyeltem, kaptam összesen 25% motor, 15% nitrót, de se a gyorsulás nem változott, se a végsebesség.

Egyébként annak ne örülj nagyon, hogy miket nyomsz le. 11-es szinten már van olyan verseny, amiben az ellenfelek között ott figyel a Zonda és megverhető egy hármas szintű autóval, de aztán 14-es szinten már Porsche GT3-mal is csak nagyon nehezen.

Sajnos minél többet játszom vele, annál több baromság derül ki. 14-es szinten vagyok jelenleg, valahogy kimaradt egy 6-os szintű verseny, gondoltam megcsinálom, 2-es szintű autóval sima ügy. Megy is, 82%-nál 21 másodperc előnyöm van, aztán egyszercsak feltűnik a térképen az egyik ellenfél és hiába megyek a maximális 244 mérföldes sebességgel, valami iszonyat sebességgel közeledik, majd le is előz egy Camaro Concept, aminek a végsebessége legmagasabb tuninggal 200 mérföld körül van. :Y Na meg a szokásos idiótaság, hogy az ellenfél autója olyan, mintha falnak mennék, de ők úgy lökdösnek engem mintha papírból lenne az autó....

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.