Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
N03L
csendes tag
Hello
van egy bolt, a Thököly és a stefánia sarkán(asszem, holnap megyek oda, majd megnézem)
ott vannak kurva sok és kurva szép pipák, tobb személyesek is, viszonlyag jo áron.
az eladó is jó arc, arab csávó,vettünk nála pár dologt, olyan 4000ft értékben és adott kedvezményt, pedig most voltunk nála először. -
Tozy
újonc
-
Nicky Nygaro
tag
Sziasztok!
Mostanában rákaptam a pipálásra, de nem vízipipára, hanem ''rendes'' briar pipából szívom a dohányt. Viszont most szeretnék beszerezni egy tömbtajték pipát. Ilyesmit árulnak azok az arabok, ahol a vízipipákat veszitek? (hentes, meg a többi) Jó lenne, ha nem kellene Gallwitz-nál megvenni drága pénzért.
KÖSZI!! -
Shaphy
újonc
Sziasztok emberek!
Lenne egy kérdésem. Nem mintha azt az 1000 forintot sajnálnám, csak érdekelne, hogy hogyan lehet otthon jó minőségű vízipipa dohányt (molasses tobacco) készíteni.
Ha bárkinek van valami tippje, trükkre, linkje, vagy valami, azt megköszönném. -
kisst
csendes tag
Műanyag szipkát lehet kapni, a Zöldségesnél vettem (Corvin).
A csőben viszont valóban van fém szál. Legalábbis nekem olyan van, onnan tudom, hogy ahol véletlenül ráléptem, ott egy kicsit kilapult.December óta van meg a pipa, de nincs zavaró fém íze, vagy ilyesmi, szerintem a cső belseje is ugyanolyan anyagból van, mint a külseje, s a fém spirál csak belül van, elzárva, hogyha szívod ne a cső essen össze a vákuumtól.
-
Baali
újonc
Jah...
És nem azt mondtátok hogy a westended ár miatt felejtsem el?
Szal akkor meglesem a westended a corvint meg a karinthyt. -
Baali
újonc
Hehe. Spéci??? : D Még jó hogy rákérdeztem. Csak mert akkor nekem kell bele tenni egyet. Ugye hogy ne kelljen a másiknak befogni a végét közben...
A bőr meg a fémszál. Ugye a bőr nagyon vastag cső ami meg nem bőr abba kell vmi merevítő. Vagy ti erről még nem is hallottatok?Pl bőrre (elvileg, de nyilván nem ettől bőr vagy nembőr
nem tudsz csomót kötni pl pl pl... Akkor hamu fejemre ha nem így van a többség szerint de sajnos még nem láttam miket lehet itt kapni.
Szóval felejtsem el a rendes kétcsövűt? -
Thyb
senior tag
a Westend aljában amikor utoljára arra jártam elég jól fel voltak szerelkezve. Milyen bőr cső?? Milyen fémszál? Ezt nem egésszen értem? Golyó nincs benne. A golyósoknak az ára baromi drága. Azok spéci cuccok, bár lehet, hogy kellene nyitni rá egy vállalkozást, és olyan csöveket gyártani, ahol a csőben van a golyó. Ehez lenne valakinek szerszáma? Dobjuk fel az Ecopolyba.
-
Baali
újonc
Sziasztok!
Bennem egy éve érik a pipa amikor a német haverom hozta magával és nagyon jól elvoltunk vele.
Két csöveset keresnék és legalább 70 centiset vagy nagyobbat. Szerintetek 20-ból kijön egy szép darab? A corvin mellett és a karinthyn megnézem pénteken de hátha nem lesz ilyen, akkor mit tehetek?
Hallottam okosságot sokat hogy a csövet csak bőrből mert a nem bőrben a fémszál rozsdásodik és az nem finomerről vélemény? Kérdésem lenne még hogy a kis golyó többcsöveseknél ma már benne van alapból vagy nekem kell megmahinálnom? Ilyen kis műanyag szipkákat lehet rá kapni abban a két boltban? Nekem egy bizonyos three kings vagy swiflight szén kéne ezekről tudtok valamit?
Tyű most jól elárasztottalak titeketKösze a válaszokat előre is!
-
kisst
csendes tag
A Zöldségest Bp-n Ferenc körút - Práter utca sarkán már nézted? Decemberben vettem ott a sajátomat pájpomat, akkor olcsóbb volt, mint a Húsbolt, s voltak több személyesek is. Árra már nem emlékszem, de amikor jobban bevásároltam, mindig kaptam valami bónuszt, pl arab süteményt.
-
Zaihan
csendes tag
Találtam egy 4főst 21.500-ért, 80cm-es réz kígyofromás nyak, vörös üveg réz és ón bevonattal. Nagyon jól néz ki, csak a pipacső vége fém, és azt utálom, de állítólag megoldható a fa is. Lehet, hogy rászánom, de jobban örülnék 1nek 20 alatt, vagy legalább kapjak szenet, dohányt pluszba mellé, ha már megveszem ennyiért. Még úgy is lenne kb 5-7.000 Ft haszna az eladónak.
[Szerkesztve] -
Zaihan
csendes tag
Ja, nekem is van egy 1 fős és szintén Törökó-ból.
Akkor nem csak engem b***tak át a szénnel. Amit itthon lehet kapni, az alighogy láng éri, már begyullad, míg a törökre rámegy egy fél öngyújtó.... de legalább ocsó volt... (300 db 1800 Ft-nak megfelelő összeg) A teljes szett volt 12.000 Ft (' 70cm-es pipa, fogó, 2 cserép égető, 300 szénkorong és 2 doboz kétalmás dohány). Nekem is rézből van, mintás, és az üvegje ónozott. Tényleg szép.
Ugyanez itthon legalább a duplája....
Már sajnálom, hogy nem vettem egyből többszemélyest, most rohadtul keresem.
Azért kössz a tanácsot ;-) -
Boglya
senior tag
Hol vehetsz? Hát Törökben
. Én a magamét ott vettem, bár csak 1 szelepes, de gyönyörű. Nem az a hagyományos üveg, ami szerintem nem valami jó, hanem az egész rézből(?) van és szépen meg van munkálva. Elég nehéz állat
. Viszont a török szén, jesszus, majdnem 1 óra begyújtani vele a dohányt, persze 2 szén kell minden alkalomhoz: első begyújtani, második használni, mert addigra az első már szétment
.
-
Zaihan
csendes tag
VÍZIPIPÁT VENNÉK!
Normális (hagyományos, nem füves...) vízipipát vásárolnék.
Elsősorban 3 vagy 4 személyes érdekelne. Ha van elég nagy 2 személyes az is érdekel.
Lényeg, hogy szép, nagy (70-80 cm) és 3 v. több szelepes legyen.
KOMOLYAN ÉRDEKEL!
Akinek ilyen van, vagy tudja, hogy hol vehetek az írjon az emailemre
Kösziheló!
[Szerkesztve] -
boczy
csendes tag
A mostani tescos újságban láttam szilárd grillgyújtót natúrfából. 72 db kerül 350-be. Ezzel működhet rendesen vajon?
-
Motion_Blur
félisten
Leszögezem, hogy aktív dohányos vagyok, tehát szokva vagyok a füsthöz.
Havernak van vízipiája és ha felmegyek hozzá, szoktuk nyomni. Teszek fel róla egy képet: [link]
Megiszunk pár üveg bort és közben pipázgatunkAsszem sárgadinnyés ízesítésű van neki, meg talán narancs
. Gondolom itt is fontos a mértékletesség, mert volt, hogy annyira rosszul lettem, hogy rókáztam (1x fordult elő).
-
Hunterevil
tag
Az eddig említett boltok közül van olyan ahol lehet pipát rendelni?(neten keresztül)
amugy UP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest