Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
7
addikt
A topicot lezártam, a kérdés bőven elfér az Azonnali kérdések órája topicban.
-
Potmaker
csendes tag
Helló mindenkinek!
A következő problémával fordulok hozzátok: a minap kaptam 2 gépet, azzal a feladattal, hogy pakoljam át az egyik házból a másikba a cuccokat.
Az egyik egy működő ASUS P4T-E alaplapos gép, míg a másik Gigabyte 7nf-rz alaplapos gép.
Nos a gigabyte alaplapos gépről annyit, hogy a szerelők szerint lecsapott 1 tápot, maximum a winchester lehet jó belőle, történetesen jó is. Szerintem más is megmenthető belőle.
És ennek a gépnek a házába kellett átraknom a cuccokat, amiket meg is tettem. A következő probléma lépett fel:
a monitoron nincsen kép, pedig a gép látszólag működik, próbáltam más videókártyával és más foglalatossal is, de ugyanaz az eredmény.
Mi lehet a hiba oka? Vmi ötlet? Előre is köszönöm: János
Aktív témák
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest