Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz Dave1984 #21110 üzenetére
Ebben csak az a disznóság a voda részéről, hogy a maximális adót kiszámlázza, mert ugye elvileg csak 2ft lenne percenként ami 200perc/hónap. Én pl. 100perc körül beszélek egy hónapban mégis a max adót fizetem, tehát ez egy burkolt áremelés és azokat súlytja a legjobban aki próbál spórolni ill. keveset beszél, alacsony a számlája, tehát "gerinces" kormányunk "ész" érvei mentén a voda is a szegényebb réteget nyúzza a legjobban.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz snooze #21420 üzenetére
Ha olvassák akkor ezt leírom, hogy tudjanak róla, gusztustalannak tartom a távközlési adó maximális kiszámlázását, (700ft+áfa nagy kegyesen elengednek belőle 45%-ot) annak aki nem beszéli le a 200percet, mert én spec 100perc körül szoktam beszélni egy hónapban, az két forintjával 200ft és ugye ezt az összeget fizeti be, adóba az állam felé a többit lenyeli, tehát nem elég, hogy az állam felé kell adót fizetni, (elvileg csak két forintot percenként) hanem sunyi módon a voda is lehúz.
-
kaliber
aktív tag
válasz RootRulez #21609 üzenetére
A számhordozásnál nehogy "egykapus" rendszert válaszd (magyarán: a leendő szolgáltatódhoz menj csak) hanem a "kétkapus" rendszert -kérd ki a régi szolgáltatódtól a számhordozási engedélyt- én az elsőt választottam egy hónapig tartó herce-hurca volt mire lezajlott az egész folyamat, még szerencse, hogy a szolgáltatóknak a bevásárló központban egymással szemben voltak az üzleteik.
-
kaliber
aktív tag
Direkt csinálják, hogy elérhetetlenné teszik a telefonos ügyfélszolgálatot?
Júliusban én sem tudtam elérni őket akkor azt hittem, hogy ennyien hívják őket a megváltozott számlázás miatt, ezek szerint a helyzet mit sem változott.Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
Ez milyen flottás csomag? Ennél még ikea flottacsomag (ikea kártya kell csak hozzá) is jobb, vagy forensis kártya (neten ingyenesen igényelhető) mellé rendelhető flottás csomag is sokkal jobb.
-
kaliber
aktív tag
válasz radamsky #21987 üzenetére
Szerintem az egyértelmű, hogy tőlünk nyugatabbra jóval magasabb az életszínvonal az átlag fizetések ötször akkorák mint nálunk, a multi cégek nem a két szép szemünkért jöttek ide (fektettek be csomó pénzt) hanem mert profitot szeretnének méghozzá sokat.
(megdöbbentő: a Tesco a bevételéből [link]nálunk különadóval együtt fizet 3% adót, angliában 26%-ot)
A gazdag országokban telített a piac nagy a konkurencia muszály kedvezményeket adni, hogy legyen ügyfele, mi azért vagyunk, hogy az ottani veszteségeiket kompenzálják, ha még szegényebb harmadik világbeli országban megnéznéd a kedvezményeket kevesebb lenne mint nálunk. Sajnos ez van!
Én ha Angliában keresnék 300ezret akkor sem fizetnék havi 12ezres telefonszámlát, egy telefonért, de nem vagyunk egyformák.Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
Azért mert sokan azzal azonosítják magukat amilyen szolgáltatást vagy terméket használnak -Intel vs. Amd, Nvidia vs. Ati- fronton is ezért dúlnak a harcok.
Nekem személy szerint tök mindegy minek hívják, amit használok ár-érték arányban legyen a legjobb és kész!
Ha valamelyik szolgáltató aljas módszerekkel emel árakat azt pedig nyilvánosságra kell hozni nem pedig eltusolni ez a mi (fogyasztók) érdekünk.
Bár ebben az utolsó mondatban foglaltakkal a jelenlegi kormány igen élen jár, úgyhogy van kitől tanulniuk.Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz alba-regia #22724 üzenetére
Csak kétkapus rendszerben érdemes a számhordozást elindítani az egykapusban velem is egy hónapig ping-pongozott a tré.
-
kaliber
aktív tag
válasz alba-regia #22729 üzenetére
februárban még volt, szerintem nem volt rossz dolog.
Nem tudott egyik szolgáltató sem tili-tolizni, mindenfélét kitalálni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest