- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mixi80
aktív tag
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem 1 hete, giga gtx560oc vga-t.
Érdemes-e lecserélni a windforce hűtőt, egy scythe musashi-ra? Mivel van itthon egy, még a 4850toxic-on volt rajta!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Nekem nincs gondom a tápcsati kihúzásával, egyszerűen megoldható, a biztonsági pöcök ami megakadályozza, hogy lecsússzon, azt egy pici csavarhúzóval levételnél rásegítek és ennyi, már lent is van!
A 4870 kártya hosszáról csak annyit, nem hiszem hogy hosszabb lenne sokkal, mint a 4850 tosic-om ami eleve 24cm. Én úgy tudom a 4870 is kb. annyi talán egy picivel hosszabb, de ha leméred most már van viszonyítási alapod az enyémhez képest.
A kártyán nekem egyáltalán nem lötyög a hűtő, teljesen stabil.Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Szia!
Én most vettem a 4850 Toxic-omra Scythe Musashi-t!
Nagyon sokat nézegettem a teszteket, szerintem az egyik legjobb választás a piacon, sőt a kompatibilitási listája is nagyon széles, ha később másik kártyára váltasz.
Én szabályozóval használom(670-2000rpm), 1400rpm-től jön meg a hangja, de az is szélzaj inkább.
Nálam ilde:36°C(800rpm) load:41°C(1500rpm)
Ez szerintem elég meggyőző!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen TV-t vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!