Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sztom94
csendes tag
nagyon buta kérdés tudom,de nem szeretnék rosszat venni.
szóval,azt tudom hogy a gépembe ddr3 ram van,és szeretnék venni,2*2 gb ddr3 ramot mert most ami van az kevés.az a kérdésem,hogy bármilyen ddr3 ramot vehetek,mindegyiknek ugyanolyan a csatlakozása?
ha jól tudom 1333 mhz-ig bírja kezelni az alaplapom. -
sztom94
csendes tag
lehet hogy újra kéne rakni a windowst? olvastam hogy a windows 7 nem az igazi és lehet hogy attól szaggat. ráadásul már mondta az ismerősöm is hogy nem ártana újra telepíteni. egyébként a mostwanted nem is szaggat csak 2 ször volt rá példa,de pl a james bond blood stone már eléggé rosszul fut pedig annak is mennie kéne
-
sztom94
csendes tag
üdv.segítséget szeretnék kérni.
ha 2 külömböző féle ramom van 1db 1gb és 1db 2 gb ráadásul teljesen külömbözőek,márka nem ugyanaz,akkor lehet hogy az újjab játékok emiatt akadoznak? proci 2 magos 2,4 ghz
videókártya 1gb asus gt520,tudom ezek sem a legjobbak de azért a mostwanted simán el kéne hogy fusson nem? -
sztom94
csendes tag
üdv.
az lenne a kérdésem hogy van egy viszonylag normális gépem,de az nfs mostwantedtöl felfelé szaggatnak a játékok. de szerintem nem a videókártya okozza ezt a problémát (asus gt520)
zsír új kari.
lehet hogy amiatt van hogy 3 gb ddr3 ramom van,de két külömböző fajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest