Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Na igen! De ezek a dolgok elég érdekesek. Itt vannak pl. a vízhűtések! A TT nagyon hangos és állítólag a hatásfoka se a legjobb. A Zalman Reserator meg nagyon halk. 0dba. De az meg a 3,2es prescott procit 80C-ra hűti csak???
Azért lehet hogy nem erős a mostani procim de a jövőre gondolnom kell. A többi Vízhűtőt nem ismerem. De most őszintén, miért nem szép a parafa!? Nem szabad összegányolni és akor nem lessz csúnya! Láttam egy srác gépében. Olyan otthonos lett az egész tőle!
DE TÉLLEG!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért lehet hogy nem erős a mostani procim de a jövőre gondolnom kell. A többi Vízhűtőt nem ismerem. De most őszintén, miért nem szép a parafa!? Nem szabad összegányolni és akor nem lessz csúnya! Láttam egy srác gépében. Olyan otthonos lett az egész tőle!
DE TÉLLEG!!!