Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #102617 üzenetére
Semmilyen részrehajlás nincs, stílus alapján moderáltam.
A moderáció milyensége sem tartozik ide.
Térjetek vissza a topik témájához!
Köszi![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
csaszi75
senior tag
válasz Viktor0610 #102623 üzenetére
Az ilyen moderációt hívhatjuk úgy, hogy józan ítélőképesség elvesztése..
Pont erről írtam, hogy feleslegesen, részrehajlóan törölsz hozzászólásokat. -
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #102659 üzenetére
Ja, Barionon keresztül nekem sem sikerült Yettel egyenleget feltölteni. Azt pampogta, nincs elegendő egyenleg a Barion tárcámban. Ott volt társítva a bankkártya, mégsem ment. 23-án még tudtam telefonszámlát fizetni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #102663 üzenetére
Nekem továbbra sem megy. Otp bank. Májusban még működött.
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #102666 üzenetére
Minden végigmegy mintha minden rendben lenne. Még banki jóváhagyás is. Semmi hibajelzés sehol, de nincs feltöltés és le sem vonják a számláról az összeget. Vasárnap vagy 6-szor próbáltam. Az OTP oldalán egyáltalán nincs nyoma a tranzakciók között. Se visszautasított, se függőben lévő, se teljesített. Appból próbáltam mindig az 1 napos adatkeret miatt.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #102582 üzenetére
Az utolsó feltöltőkártyás számunkat is bevittem flottába. Az miért külön azonosítóra került? Külön fog a számla is jönni?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
csababarca
őstag
válasz Viktor0610 #102700 üzenetére
Értem.
de mondjuk tudok tőlük igényelni jelerősítőt?
Illetve ez csak wifin keresztül képes kommunikálni, vagy van benne lan port is?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Katicza
tag
válasz Viktor0610 #102757 üzenetére
A TP-Link routerrel ugyanazon szobában kb. 4 méterre a routertől 800-900 között van az átlag, úgy, hogy maga a router nem tudom milyen sebességgel veszi a jelet. Nem tudom hol nézzem meg. De telefonról mérve közvetlen a router mellett, 1320-1410 között van. Szomszéd szoba, betonfal, router légvonalban 7-9 méter 450-560 között van. Szerintem olyan nagy eltérés nem lehet a két router [link] között, hiszen akkor jelentősen más lenne a szolgáltatás, így lehet más-más árak lennének, illetve más csomagokhoz használnák a két eszközt.
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #102870 üzenetére
Akkor ezek szerint a Barion működik. Nekem Otp-s kártyám van. Akkor a kettő közötti kapcsolatnál lehet a hiba?
-
TiMoN
senior tag
válasz Viktor0610 #102870 üzenetére
A Barion nekem is mindig müködik, azzal fizetem a számlám havonta, másra nem használom. K&H -s kártya.
-TiMoN-
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #102881 üzenetére
"Laptopon látom hogy a hivatkozás: javascript(void0)."
Nem jó a weboldal, nincsen link a szerződés mögött...
-
MadMancs
veterán
válasz Viktor0610 #102881 üzenetére
Szeretném, ha lenne mit megnyitni. :)
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
timelord1987
őstag
válasz Viktor0610 #102853 üzenetére
Átvételekor egy 3 oldalas papírt kellett aláírni. Az első oldalon a telefonszám volt, az adataim, a telefon és a SIM-kártya, a második oldalon az összeg, a harmadik oldalon még egy aláírás. Ennyi elég, így aktiválják? Régebben más típusú papírt kellett aláírni.
-
timelord1987
őstag
válasz Viktor0610 #102897 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
(Rendelésnél baj, ha a végén csak az első “elfogadom” check boxot tudtam bejelölni, a másodikat nem?) -
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #102873 üzenetére
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #102942 üzenetére
Mondjuk a kollégáid egy kicsit csipkedhetnék magukat, nem kellene egy hétig elhúzni egy kártya aktiválását.
-
MODERÁTOR
Nem is szokott addig tartani.
Három nap ÁSzF szerint, azután mehet a panasz/érdeklődés.Xiaomi 13T
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #102950 üzenetére
Ha csak egy bizonyos ügyfélréteg érheti el akkor az nincs még bevezetve. Az csak teszt.
Ebben igencsak lemaradt a szolgáltató. A voda nem írt cikket arról, hogy várhatóan mikor lesz. Csak bevezette mindenkinek. -
goop
őstag
Hja. Képben vagyok köszi. Úgy értettem a bevezetést, hogy mezei átlag Józsi számára is.
E-sim ugyanez volt, voda ott is gyorsabb volt. -
zzola
titán
Majd akkor lesz elérhető, ha mindenkinek az lesz, mint a Vodafone-nál...
-
timelord1987
őstag
Köszönöm szépen
A második “elfogadom” checkbox szövege valami olyasmi volt, mint, ami a Yettel kártyaaktiválásos oldalon a videóban is van. Szerintetek baj, ha valamiért azt nem tudtam bejelölni rendelésnél?
Plusz bepipáltam valami papíralapú checkboxot.[ Szerkesztve ]
-
DGery
aktív tag
válasz Viktor0610 #102947 üzenetére
Kolléga ma belépett ügyintézés közben és rákérdezett. 80% előleget kell fizetni. 6 befizetett számla után 0 befizetős a készülék
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
csacsi67
addikt
válasz Viktor0610 #102993 üzenetére
Flottába csak személyen lehet telefont venni ? Köszi
-
timelord1987
őstag
válasz Viktor0610 #102991 üzenetére
Köszönöm szépen
-
timelord1987
őstag
válasz Viktor0610 #103051 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #103124 üzenetére
Szívemből szóltál MTV tematikus csatornák esetleges bekerüléséről emailben érdeklődtem a Yettelnél,de ilyen nesze semmi fogd meg jól PR szöveget kaptam.
Van rá esély a közeljövőben?
Illetve nekem a History még hiányzik.Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
csernak75
senior tag
válasz Viktor0610 #103126 üzenetére
Szerintem ő erre a csatornára gondol: [link]
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #103124 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #103126 üzenetére
Sima History amit csernak75 linkelt
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #103139 üzenetére
De NEM tudom
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #2 üzenetére
Samsung A72. A beállításoknál megjent a WIFI hívás.
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #103172 üzenetére
Én arra gondolok hogy az affér (ha még emlékszel rá, kellett moderálnod ott rendesen) miatt azóta is valami fekete listán vagyok náluk. de majd kiderül ha egyszer valaszolnak. Bár MadMancs hsz-e alapján sok haszna a válasznak se lesz.
@madmancs
értem, tehát ha kell akkor üzlet. és bementél és megtudtad mi a "csak" valódi oka? gyanítom hogy előleg bekérés ellenében lehet ilyenkor, mert féltik a kölcsönbe adott routerüket (vagy nem tudom mi mást, amikor első 3 hónap amúgy is ingyenes), ami nekem annyira nem is kéne, de lehet anélkül kérni? hát persze hogy nem.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #103190 üzenetére
Persze ez tiszta sor. Itt balkánisztánon minden cég (főleg akik ilyen nagy egyetértésben versenyeznek, ja nem) jogosult bármire mert én vagyok értük és nem fordítva. Legalábbis még mindig ezt hiszik Írhatták volna simán hogy "bocs, de Te nem kellesz mert még a végén nem leszel jó birka és megint reklamáni mersz ha semmibe vesszük a saját ászf-ünket és nem adunk semmit a pénzedért", az úgy sokkal kevésbé lett volna röhejes Sebaj, amilyen szerencsém van ezekkel lehet nov13 után vihettem volna vissza. Voda is addig volt jó amíg le nem nyomták a 3G-t, azóta használhatatlan lett a 4G-jük itt. Csak ezért néztem volna át ehhez yetivé lett pannihoz, de így legalább ez a kérdés is eldőlt.
-
MadMancs
veterán
válasz Viktor0610 #103194 üzenetére
Voda még 2012 ben is nagylelkű volt.
Mindenféle vodás előélet nélkül rendeltem 2 havidíjas csomagot, 1 Samsung Galaxy Ace2 és egy Huawei Ascend G300 telóval. Egy fillér előleget nem kértek. Pedig mindkét teló viszonylag friss, a maga idejében mondhatni csúcs volt.
Most meg jelenleg is élő, bőven határidő előtt fizetett aktív szolgáltatás mellé egy másodikra azt mondja kb yeti hogy kapjam be? Fordítva ülnek a lovon igencsak.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #103194 üzenetére
Én tudom miért ítéltek meg így, fekete lista, mert nem birkultam be nekik anno. zokon vették Én meg azt veszem borzasztóan zokon ha csak nekem kell betartani egy szerződést a másik fél meg nagy ívbe tehet rá. Mindegy.
Amúgy most megnéztem kíváncsiságból mit tud 5G-n S21-ben (van egy prepaid+5napos korlátlan net tesztelni), hogy érdemes-e egyáltalán küzdeni érte. Teraszon 712/105, lakásban bent már csak az üveg teraszajtóhoz közel vált fel 5G-re, de ott is 500 felett megy. Router pedig biztos hogy érzékenyebb, azt még ablakhoz se kéne tennem. Szóval egyelőre a három közül tényleg magasan ez a legjobb. Sajnos De majd feljön a többi is, nem véletlen gyúrt rá a yeti a 3 hónap ingyenességgel, addig akar begyűjteni sok előfizetőt amíg a másik kettő még ennyire le van maradva fejlesztésben.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #103218 üzenetére
Én csak annyit találtam hogy a router bérlet kedvezményes, de az is valami 1-2e ft-al olcsóbb a hűség alatt. Azért az két év alatt az nem egy orbitális kedvezmény. A szolgáltatás havídíja is kedvezményes? Arról hol van infó? ÁSZF-et át kell nyálazni? Nem inkább az lehet ami korábban lett említve, hogy viszonylag drága az az 5G router és félnek hogy eladom vagy ilyesmi. Pedig a huawei vackukat is visszavittem illedelmesen anno, nem loptam el soha semmilyüket. Sokkal inkább fordítva történt, én mégsem tettem őket örökre fekete listára és adtam volna nekik újra egy esélyt (hátha most nem akarnak hülyének nézni), de 63 ezerrel elmennek azért.... oda. Annyiért már inkább veszek magamnak egy saját zte-t itt aprón (bár lehet az is bérelt ) és előfizetek egy yetteles flottába.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #103225 üzenetére
De miért? Vagy befizeted a számlát vagy nem fizeted, nem? Vagy arra gondolsz hogy 3 hónap most ingyenes és mivel addig amúgy se fizetsz semmit így fél év alatt csak 3 hónap befizetés lesz, az meg kevés mert 6 hó kell hogy jófej megbízható ügyfél legyél, úgy már értem.
-
MadMancs
veterán
válasz Viktor0610 #103218 üzenetére
Ha kér előleget az nem gond.
Tette ezt az elsőnél is.De nem lenne egyszerűbb ha azt mondaná "figyelj, X Ft-ot kérünk előlegnek mert nem bízunk benned". Ehelyett ennyi "rendelésed töröltük, mert csak"
Kettő között azért van különbség.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #103243 üzenetére
Van hangalapúm is.
Ha lemondom a netet, akkor megy a TV is, és újra kell kötnöm a TV-t?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
-
Fecó88
tag
válasz Viktor0610 #103261 üzenetére
Igen most már tudom mer közben fel hívtam a yettelt és ott mondta az ügyintéző hogy október 6 óta nem nézhetők vissza a müsorok a tv 2 es csatornákon. A gyakorlatban viszont érdekes mert tegnap előtt müködött. Hát én értem ezt is csak ha lassan nem lehet vissza nézni semmit meg van olyan müsor amit online nem lehet megnézni akkor mire várják a szolgáltatók hogy az emberek előfizesenek tv re. Ha a gyakorlatban meg akar az ember nézni egy gyüjtőgetőket akkor azt nézem a TV2 aplikácion ha pl egy való világot akar nézni pl akkor nézek a rtl+ alkalmazást. Ja és a poén akkor ha nem akar 5 percenként reklámot nézni akkor még azért is fizessen az ember pluszban itt most nem arról van szó hogy falhoz vág 500 Ft pl a TV2 aplikácionál hogy ne legyen reklám de akkor mit vár az ilyen olyan tv szolgáltató hogy mire fizessen elő náluk az ember. Most ez nem a yettel re értem hanem úgy ám blokk mindre. Nem igaz nem tudnának normálisan meg állapodni velük hogy ne legyen ilyen ez mind a spórolás miatt van.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #103274 üzenetére
Mostanában gyanúsan sok aau jelenik meg. Most egy héten annyi kerül fel, mint nyáron egy hónap alatt.
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #103276 üzenetére
Helyes helyes nyomják csak mert Yettel TV-t is ad meg flották tucatját korlátlan nettel így kell a hálózatba a kakaó akkora forgalomhoz.
3G leállításkor meg tolhatnak még kakaót 4G-re nyugodtan több band-en is amelyik torony már tudjaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zsoltnyiri
tag
válasz Viktor0610 #103318 üzenetére
5g:
- 1080p gaming preset
- mivel 2k 120 fps-es játszom, amit eddig a 80-as digi simán vitt kicsit feljebb tornázva a pocket sizet4g érzésre játék közben még rosszabb
Kb. pont az érzem, ami a 2. képen van, 30 másodpercenként lost frame és kattan a játék
[ Szerkesztve ]
-
Katicza
tag
válasz Viktor0610 #103318 üzenetére
Lefuttattam én is a linken lévő tesztet amit küldtél:
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
válasz Viktor0610 #103314 üzenetére
Van amelyik jó, van amelyik nem, inkább így igaz.
Nekem az otthonnet pro 5g-vel van, hogy egyszerre 3-4 kliens is megy online játékra, múltkor néztem cs2-ben 20 alatti pingem volt a szerverre, ofc. packet loss-ok sincsenek, csak ha valaki éppen letölt itthon ezerrel... Teljesen smooth, játszható, mint bármilyen vezetékessel. Gyorsan néztem egy német szervert, avg ping 35 ms.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Patrikp03
újonc
válasz Viktor0610 #103377 üzenetére
Elvileg nem megy, csak írták még régebben, hogy EID-val talán mondom hátha valaki próbálta stb. Azért köszi a választ!
-
Katicza
tag
válasz Viktor0610 #103408 üzenetére
Köszi a gyors segítséget, én a weboldalon léptem be és nem írta ki az egyenleget, az app-ban megvan 16,6 Gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest