- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aleister #21315 üzenetére
Ja, szóval van egy 2.8-as üveged és a megoldás az, hogy hát 4-től érdemes használni..
A Canon totyikból most tért át egy Canonos kolléga Fuji X-T1-re. Dpreview tesztelte, az autofocus részben kb. azzal szemeteli tele a review-t, amiről én is szemetelek itt újabban
nemhetente. Autofocus accuracy bekezdés, ahol ilyen kulcsszavak bukkannak fel, mint SLR, fast primes, high resolution, struggle és hasonlók. Végül zárja büntiben a sort egy példaként hozott 58mm 1.4G-vel és egy D7100-zal, ami egyik sem éppen százéves konstrukció. És a Dpreview nem egy n+1-edik Pite-oldal, még csak nem is fanatikus milcesek klubdélutánja..Szóval a fázisalapú probléma sajnos adott, az üveg mégúgy, mögöttük meg ott figyel a csúcs szenzor, a user meg vakarózik, most wtf. Itt hálistennek az SLR nyűg említve van. Ha így haladnak Canikonék (főleg ők), szenzor fejlődik, AF nuku, tisztelet 1-2 kivételnek, a milc mint kategória be fogja őket darálni. (Főleg ha hoznak ki tank jellegű milceket, mert előbb-utóbb erre is rájön valaki, hogy kell bizony D4 méretű milc az északi sarkra a kesztyűben, de nem csak oda).
Én nagyon örülök annak, ha a D40-en 18-105-tel nem látszik a shift és 100%-osan jó az AF, használja mindenki egészséggel
*troll on* De hogy 800-on szar, sőt, 16MP környékén-felett minden tükrösön bugos, az nem kérdés, hanem tény. Értem én, hogy sokan igénytelenek innen és nagyobb megapixeles váz ellenére is magasan rottyantanak a problémára, kényelmes behunyt szemmel ülni a kakiban ahelyett, hogy teleordibálnánk a világot, hogy baj van, de attól még a baj nem szűnik meg. A kaki meg ugyan büdös, de legalább meleg, így van ?
Ez egy tech fórum. Megemlítjük a bajokat. Mert a vélemény szabad. Még, egyelőre, aztán ki tudja, hány év van még ebből az "aranykorból" ...
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Egyedi ékszerdobozka