Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok valami tippet adni mi lehet a gondja a monitoromnak. Nem mai darab, azt hiszem 4 éve szolgál már a BenQ G2220HD monitorom és kb 2-3 napja kezdte el a következő tüneteket produkálni:
Bekapcsolás után az előzőleg beállított felbontást lecsökkenti és nem is engedi visszaállítani az általam alkalmazott felbontásra.
Bekapcsolás után a frissítési frekvenciát az előzőleg beállított 60 Hz-ről leveszi 30-ra, és szintén nem engedi feljebb venni, csak ha a felbontást lecsökkentem.
Folyamatos vibrálást lehet felfedezni a képernyőn több helyen is (szerintem a frissítési frekvencia miatt lehet ez).
Ma reggel pedig bekapcsolás után nem jött be semmilyen kép. A monitort, illetve az asztalt érzékelte (2 monitoron dolgozok, és mivel megnyitottam a böngészőt, az a képpel nem rendelkező képernyőn nyitódott meg, ezért gondolom hogy érzékelte h ott van asztal.)A videókártyámat az elmúlt 4 napban 3-szor frissítettem fel, újra felraktam minden esetben a legfrissebb drivert.
Tudtok valamit javasolni, hogy mi lehet a gondja? Van értelme elvinni szervizbe, vagy nem érné meg a javítás (már ha persze javítható egyáltalán a hiba)?
Köszönöm a válaszokat!
Bálint
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok és tudtok segíteni.
Egy Radeon HD5750 videokártyával rendelkezem valamint egy Dell U2212HM és egy BENQ G2220 HD monitorokkal és a következő tüneteket tapasztalom múlt hét eleje óta:
A gép bekapcsolása után a két darab monitor közül az egyiknek elállítódik a felbontása, valamint nem is ismeri fel a gép csak PnP monitorként és nem is tudom visszaállítani egészen addig amíg újra nem húzom a drivert.
A gép bekapcsolása után a két darab monitor közül az egyiknek elállítódik a frissítési frekvenciája és nem is tudom visszaállítani egészen addig amíg újra nem húzom a drivert. Emiatt erősen vibrál is az a monitor.
Szinte minden nap újrapakoltam a legfrissebb drivert a gépre, sőt egy windows javítás is volt, illetve már egy teljese formatáláson is túl vagyok, de sajnos semmi sem segített és ma már mind a két monitorom felbontása el volt állítva.
Szerintetek mi lehet a gondj? Egyáltalán monitor vagy videókari gond? Vagy teljesen rossz helyen keresem a hibát?
Köszi a válaszokat:
Bálint[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UHD 4K Gamer Monitor Új 6Hó jótállás+Áfás számlával!
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- LG 38GN950 Ívelt Gamer monitor!38"/3840x1600/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync-Freesync/Beszámítás is!
- Samsung - Space monitor - LS27R750 - 2K 2560x1440 QHD - asztalra csavarozható - VA panel - HDMI
- Samsung 49" UltraWide (32:9) monitor eladó
- Humanscale dupla M8 dual VESA monitor állvány
- Philips 273V7QDSB ips monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest