Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
btraven #24031 üzenetére
Megpróbálod ( de fontos a sebkezelés ), ha van benne élet akkor kihajt az alvó , rejtett rügyekből, ha nincs akkor ültetsz újat !! Évekkel ezelőtt ( olyan 15 éve ) egy akkor már koros sárgabarack fát kettétört egy viha ( még szegény megboldogult nagyapám ültette , aki 1992 -ben meghalt ) , legalyaztam a megmaradt ágat , hogy kiveszem , de nem jutottam oda és olyan szépen kihajtott , hogy a mai napig megvan , de a nagy lehasadas rész nem gyógyult be ( beszáradt és úgy van ) , egy egy galy elhal rajta ( gondolom monilia ) most is látom , hogy elszáradt egy ág , majd levágom , de megvan , ha saccolbi kellene olyan40 - 50 év között van !!
Új hozzászólás Aktív témák
- !!! Alkalmi ár 10.23-ig!!! Gepida Asgard 12S 29" MTB, újszerű (17'' vázméret)
- Asus Rog Ergo gamer szék
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Xiaomi Robotporszívó Viomi S9 Alpha Fekete
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest