- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ncc1701 #12098 üzenetére
Tényleg, mesélj még kérlek…
[kép] ez van nálam az udvaron… ha épp toppon van/vagyok. 110m2, nem túl nagy, de inkább fák, virágok vannak.
Izomláz, egyéb nyalánkságok téma:
Én magaságyást építek épp , [kép] közterületre a ház elé, földmunka, akác tönk hegyek, homoktenger, ma lekerült a csepegtető ott tartok, a növényeket kaptam bele azok is a helyükön, nem teljesen vagyok elégedett, majd idővel kell bővíteni az állományt, hogy egész évben legyen ami virágzik. Majd ha elkészül teszel be képet, de elég sok meló van még vele. (írásos engedély kellett persze az építéshez) illetve körülötte is mindent szeretnék rendbe tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest