- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
ForRedGlory #5729 üzenetére
Persze, így viszont érthető, ha ennyire rejtett az a pixelhiba, akkor azt nem veszed észre rögtön.
Tudom, hogy nem egyszerű, de most nincs más teendőd, mint várni türelemmel, én drukkolok neked. De ha még mindig kellene egy ilyen laptop - természetesen hibátlan formátumban - akkor szerintem egy próbát megérne az Aquánál. Ők megkapnák a teljes vételárat, te meg a hibátlan laptopot, és mindenki jól járna. De azt is megérteném, hogyha ezek után már nem akarsz velük üzletelni, elképzelhető, hogy esetlegesen egy később felmerülő garanciális probléma esetén sem lennének valami segítőkészek...
Egyébként a miéken meg csak fekete háttérnél látszott egy kis piros pötty, amikor a bios-bann nézegettem sehol semmi, majd a windows telepítő képernyőn, amikor előszór bebootolt a rendszer akkor vettem észre, hogy ott valami nem stimmel, és az bizony pixel hiba. Állítólag egyre gyakoribb jelenség, hiába fejlődik a gyártástechnológia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest