Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
bucihost #21223 üzenetére
Vissza dátumozva tud most intézni bármelyik "haverral" egy számlát?
Nem, teljesítéstől számított 8 napon belül kell kiállítani a számlát (korábban 15 nap volt) és a NAV online miatt már az a módszer sem játszik, hogy havonta új számlatömb új sorszámokkal, így az adott hónap utolsó napjára mindig oda lehet még valamit vésni (persze ennek együtt kellett táncolnia a negyedéves áfabevallással). Az online rendszerbe értéktől függően 1-2(-3?) napon belül fel kell kerülnie, így gyakorlatilag 10 napnál távolabbra nem lehet vsszamenőleg számlát írni.
-
amargo
addikt
válasz
Vissza dátumozva tud most intézni bármelyik "haverral" egy számlát?
Mivel a NAV-nak már minden számlát be kell küldeni "azonnal" ezért erre kicsi az esély.Kíváncsi vagyok amúgy, hogy jogilag elkérheted-e a számlát amivel igazolja ezt az összeget, mivel múlt időben, arra következtettek, hogy már megcsináltatta.
Nekem egy motorháztető fényezésére 45e árajánlatot adtak 2-3 éve (azaz 1db elem, igaz nagy és a kocsi is 4-5 éves volt). Tehát, ha a 2 elem sérült azért az nem olcsó. Online kalkulátorral azért lehet ellenőrizni.(de nekem is, amikor a festékboltban a segédmunkás mindenáron beakarta rakni a diszperzites vödröt, de kombiba nem tudta beemelni és végighúzta a lökhárítón, akkor láttam magam előtt a + fényezés összegét) Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor lehetne kártérítést kérni a bolttól - nyilván a munkás azonnal tagadna.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Szerintem vissza dátumoznia nem is kell. Ha csak ajánlatot kért és azt mutatja be neked? "Mivel abból akarja megcsináltatni."
De persze ha nincs papír és rendőr se volt ott, akkor ki/mi bizonyítja, hogy ki volt a hibás? és mi van, ha a párod már nem is emlékszik pontosan az esetre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- sziku69: Szólánc.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest