- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
taday0000000 #310 üzenetére
Ha a kólával nyeri az ember, akkor jó. Nagyon szép, nagyon jó hangja van, nagyon könnyű használni.
DE pl. nem könyvtáranként, hanem előadónként VAGY albumonként lehet navigálni. Ha nincs rendesen kitöltve az mp3 tag, akkor meg vagy lőve. Pl, ha a Track number-t üresen hagyod, abc-sorrendben lesznek a számok
Ha van egy filmzenei cd-d, ami küönböző előadók számait tartalmazza, azt csak album-módban tudod rendesen meghallgatni. Én többek közt ezért is utálom az iTunest.
ja, és CSAK ezzel az idétlen iTunessel lehet zenét tölteni rá, vagy a kis fizetős explorer-szerű progival. Ha megnézed a feltöltött zenéket, szanaszét dobálja őket, különböző XYZ folderekbe és átnevezi őket SKDIF3.mp3-ra meg ilyenekre.
Ez persze az én szubjektív véleményem.
Objektív dolgok viszont, hogy az akksija nem cserélhető, csak naggggyon drágán, nincs hozzá hálózati töltő, csak, ha veszel hozzá 9900,- ért. És persze, mint minden, amire ráteszik a félig megrágott almát, sokba kerül. És bármi, amit vehetsz hozzá, szintén drága.
Ezektől persze nem rossz, csak nekem nem tetszik.
Én pénzt nem adnék érte... De ajánlom annak, akinek erre van igénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest