Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gege71.hu #43929 üzenetére
Pánikszoba?
Más: Egyúttal kérdeznék egyet én is. Már több helyen is feltettem ezt a kérdést, de eddig nem sikerült megfejteni.
Keresek egy filmet, amiből nagyon régen zongorázás közben elcsíptem pár jelenetet, de a címére nem emlékszem már. A film 3 idősíkon játszódik. Az első (legkésőbbi) idősíkon egy idős férfi mesél egy 20 év körüli fiatal srácnak. A középső idősíkon az idős férfi fiatal, 20 év körüli, és egy 35-40 körüli nő mesél neki. A legkorábbi síkon pedig a nő fiatal. A film folyamatosan váltogat az idősíkok között, ahogy az éppen aktuális mesélő kezdi/befejezi a mondókáját. Ennyire emlékszem biztosan.
Remélem valakinek beugrik.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#54715584 #43761 üzenetére
Nem az egyik, hanem az egyetlen. Ahogy kéritek a képeket, úgy pakolom fel.
A megfejtés a A múlt angyala [Fallen Angel] lett volna.
NEXT:
-
TESCO-Zsömle
titán
Senki?
Szóljatok, ha jöhet a következő.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én csaltam, mert nem volt ismerős, és cím alapján egyértelműen kijelenthetem, hogy még nem is hallottam róla...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #43558 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #43546 üzenetére
Vagyok. Ha kell a következő kép, csak szóljatok...
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem.
Szólj, ha jöhet a következő kép. Mára ez lesz az utolsó feladványom.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #43454 üzenetére
Vajon mennyit várjak a következő képig? Senki se tudja a választ, vagy csak épp nem tudjátok posztolni, mikor próbáljátok... Nagy dilemma...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#54715584 #43452 üzenetére
Konkrétan ezt a filmet nem láttam, de a karaktert bármikor felismerem. Illetve a többi színes feketeszakállas film mind megvan, úgyhogy kizárásos alapon meglőttem ezt.
Meg kell vallanom, eddig ez a legjobban sikerült Feketeszakáll. Sokat fejlődött a smink-technika és a magas költségvetés is jót tett neki.
Egyik farsangon voltam is Feketeszakáll...
Ezt a választ 20:27-kor kíséreltem meg először elküldeni.
sz: Kép
-
TESCO-Zsömle
titán
Ebédszünet?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#48613632 #43366 üzenetére
Annak aki a közelmúltban látta a filmet nem az, persze. De a filmen belül kevés jellegtelenebb képet lehet találni, ami még ábrázol is valamit. Szóval ennél már csak egy elmosódott csatajelenet mondana kevesebbet, mert még a film eleji döglött bálna is ugyanilyen "jellegzetes" dolog.
9 képet lőttem egyébként.
Ez az első kettő, aztán jött volna a Morven, a két sisak a tóban, majd a szereplők. A fiú, a lány, az apa, Hellboy
, és végül a főszereplő.
(#43372) pitepeti71: Az Allcom megrendelésére épült az időgép. Ott a piros belépőkártya a képeden.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Riasztó topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali játékos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest