Hirdetés
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin

- 

LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

IPHUN
csendes tag
válasz

NyMRooD

üzenetére
						Nem akartam beírni, mert gondoltam, hogy csak észreveszi magát és máshol kínálja majd a cuccait.
De szinte biztos, hogy már megvette és csak kinézte magának azokat a táblázatból, akik valami olyat akarnak, ami neki még megmaradt.
Ezt onnan veszem, hogy amikor még szerkesztettük a táblázatot, akkor 1,3 volt az ár/játék, de ő rám írt és 1,25-öt kínált egy olyan játékért, ami nekem nem annyira fontos. Még véletlenül sem azt kínálta, ahova nem azt írtam, hogyha "senkinek sem kell".
Meg tudom érteni az ő álláspontját, de ez akkor sem az aminek be akarta állítani. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest