Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FunPro

őstag

válasz ZsZso #17326 üzenetére

Lehet ez a hsz most hosszú lesz. Majd a végén kiderül. :D

Szóval, én most elég érdekesen viszonyulok a havi bundlikhoz.
    Ott van például az előző havi. Amikor kijött, még talán itt is szitkozódtam.
    Viszont, hogy jött ez a 6$/3 hónap kupon, behúztam.

Ennek köszönhetően, már jobban szemügyre vettem, mit is árulnak. :K

A house flipper elmegy egy ilyen funszimulátor cuccnak. Semmivel nem különb, mint egy pc building vagy egy car mechanic szimulátor. Gondolom játszol vele három órát, azt megunod. Viszont annyira nem is rossz.

Ott van a bpm, amire még csak rá sem néztem, mi is az. Most hogy megvettem, kiderült, hogy egy egész érdekes, egyedi koncepció. Lövöldözni kell metál zenére, aminél a ritmus a lényeg? Nem sok ilyen jut eszembe, biztos egyedi cucc, és mind a három elemet szeretem!

A turnip boy csak ránézésre "gagyi", egyébként egy jó játék.
    A timeline egy minőségibb puzle játéknak tűnik.

A möbius front '83 fölött alapból elsiklottam, mert nem az én világom. Aztán amikor most jobban megnéztem, rájöttem, honnan volt ismerős. Ez egy zachtronics játék, csak nagyon elüt a szokásos sémájuktól. Nálam ez a csapat garancia a minőségre. Hozzáteszem, mivel ez a "legújabb" játékuk, ezért a hat dollárt még az életében nem karcolta önállóan. Konklúzió: 6$-t simán megért a csomag.

Két játék van, amit nem tudok hova tenni. Az a madaras kártyás, meg a wrath: aeon of ruin. Már csak azért, mert ha megnézem az árcímkéjüket, mind a kettő 20 euró alapból. Miért? Én szeretem a madarakat, be is aktiváltam a madarasat. A másik egy 20 eurós quake 1. Ezekhez a játékokhoz már tényleg gyomor kell. :D

Aztán elértünk a mostani bundlihoz:

Ott van a greak. Én itt már azt nem tudom hova tenni, hogy a megjelölt árcédulája a bundle oldalon 9.99 €. Az a játék alapáron 20 euró, még akciósan sem volt tíz alatt. Egyedül a fűalatti orosz oldalakról lehetett beszerezni 1700 forintért akciósan, de annál lejjebb nem ment. Tudom, mert ezt a játékot erősen követem. Szóval, már nagyjából ezért a játékért megéri a 6$, ha éppen van kupon.

Amiket te írtál, azok engem is érdekelhetnek, de még magamnak mellé veszem 8 doors-t is.

És az érdekességek:

A novemberivel ellentétben a mostani bundliban a greak-en kívül SEMMI NEM HOZ LÁZBA. Magyarul, nálam ez a bundli alulmúlja a múlthavit. Kipróbálnék többet is, de olyan meh.

Ami a húzócímeket illeti. Valahogy olyan röhejesek, nálam azok a bunldik gyenge pontjai. De úgy az egész choice-ra kiterjesztve.

Ez most vagy azt jelenti, hogy a húzócímek szarok, amiket a budle-be belepakolnak, vagy azt jelenti, hogy a játékipar felső osztálya a béka segge alatt van színvonalban, az embereknek pedig erre van igénye. :F

Új hozzászólás Aktív témák