Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Bundle topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-21 07:51:27

LOGOUT.hu

Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15404) Beniii06 válasza reelc (#15402) üzenetére


Beniii06
őstag

"Nálam ez volt."

Ezt azért nem csinálnám, hogy PP-n is pause, nálam egyszerűen egy Transferwise-os kártya van megadva, amit akkor töltök fel, ha fizetni is akarok vele, így amikor jött az értesítés a TW-től a sikertelen zárolásra, gyorsan felmentem a weboldalra és pause-oltam még egyszer, mert meglepődve láttam, hogy aktív volt az előfizetés. Szerencsére, mivel a pénz nem tudták levonni, a choice sem ment tovább, hogy játékokat lehessen választani, így minden olyan, mintha "normális" lenne vagyis nem unpause-olták volna automatikusan. Ezt azután léptem meg, hogy márciusban már ezt eljátszotta velem a Humble. Ha érdekel hogy működik, írj PM-et.

"Úgy látom, (legalábbis nekem) akkor küld az unpauseről e-mailt, ha én csinálom. Ha ők, akkor nem jön e-mail."

Így van, de a topikban többször is megkapod, hogy "nem olvastad az emailt", nekem az volt a visszakérdés, hogy "Milyen emailt?", erről természetesen nem küldenek semmit sem.

"A Humble húzásait meg nem tartom korrektnek. Nem fogok a supportjával se kínlódni."

Szerintem sem és az a tippem, hogy jelentősen csökkent az előfizetőik száma, ezért van szükség hasonló "piszkos" trükkökre, hogy aki pause-olt arról is tudjanak lehúzni valamit. Ha 10 emberből 1 nem kér visszatérítést, az már haszon + erre rájön, hogy a szabályzatukban ki van pirossal emelve, hogy a visszatérítés nem vonatkozik choice-ra vagy akinek a korábbi csomagja van. Feltűnően a december volt az utolsó legjobb hónap(mintha lejárt volna a beetetési időszak) + árat is emeltek, azóta csak a pause megy nálam és volt 1-2 véletlen "unpause" amit a support szerint én csináltam. :U Most is, ha nincs a TW kártya, megint levonták volna.
Szerk.: Én már nem is nézem a sárga profil karikát(muszáj megnézni a my subsciption részt is!), legutoljára májusban láttam működni rendesen, azóta biztos kikapcsolták, hogy több legyen a bevételük. :C

[ Szerkesztve ]

"Got any other secret weapons?"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Bundle topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.