Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Bundle topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-21 07:51:27

LOGOUT.hu

Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15201) Kelleret válasza Crus (#15200) üzenetére


Kelleret
lelkes újonc

Tudom de úgymond nem "igazi" bundlekról van szó hanem inkább kollekciókról, amik nem mellesleg elég rosszul vannak árazva ,aminek a miértjét kb senki nem is ért..
Pl van egy game ami akciós mondjuk legyen 6 euro külön... Benne van a kollekcióba is ahol mellette van a másik 3-4-5 rész (mindegy) ami neked megvan így te megkapod azt az 1 szemet ebben a csomagban pl 8 euroért... Ugye tök megéri csomagba venni a sima 6 euros helyett? Nos steamen az ilyen csomagok kb ennyit is érnek nem hiszem hogy nagy a célközönségük ezeknek.

De egy 12 játékos csomag ami legtöbbször 12 full más csapat terméke az megint más..ott már azért sokaknál és jobban kiverné a biztosítékot ha a humble nem adna + cd key-t mert érzékelné a steam fiókunkat hogy már ott figyel rajta.

Szerintem őket totál nem zavarja hogy xy hogy jár el a bundle játékok kulcsaival. Ha zavarná őket nem működne ez a bundle dolog évek óta. Itt az említett seftelések csúszhattak el valamin amit sehol nem írtak le hogy min (legalábbis én nem látok sehol semmit hogy mi volt a baj)

i5 4690K,12GB DDR4 3600,GTX 2060

(#15202) reelc válasza Kelleret (#15201) üzenetére


reelc
veterán

Szerintem a Steames kollekció is tekinthető olyan bundlinak, aminek nincsenek tierjei.
Ez kiadóhoz kötött dolog. Bundliban is sokszor van kiadói bundle, ahol csak x kiadó játékai vannak.

A csomagot nem feltétlenül Steamen kell venni, ha létezik azon kívül is. Máshol igen jó áron szokott lenni pl. az Unreal Deal pack, vagy a Borderlands 2 Complete.

(#15204) reelc válasza b3ny (#15203) üzenetére


reelc
veterán

A preview e-mailt próbáltad a Humble fiókon a vásárlás után? Azzal tudod aktiválni, beadja a kódot.

A leveleidben nézted a promóciók között? Néha oda teszi.

[ Szerkesztve ]

(#15206) kwzatz válasza eami (#15190) üzenetére


kwzatz
őstag

Már vagy 2 hete megy talán, volt több topic is azon a subredditen, de még Steamen is voltak róla beszélgetések. Ráadásul a reddites topic moderátorai megkérdezték a giveawayekről a HB supportot is, nem tudom mi volt a pontos válasz, de azóta nincs giveaway. :D

FunPro: Ha azzal, hogy továbbadsz egy kulcsot, potenciális vásárlót bukik a Humble, akkor miért van gift opció? Ha havernak/családtagnak/munkatársnak adod így a bundle-öd felét, akkor nem bukik vele a Humble akár 4-5 potenciális vásárlót is? :U Mert kb. ugyanannyira vennének teljes bundle-t a splitelők, cserélgetők, mint ezek a haverok/családtagok/munkatársak. Értem egyébként, amit mondasz, de szerintem ez az egész olyan, hogy elég nehéz egzakt választ adni arra, hogy mi a helyes és mi nem a cég, illetve a vásárlók részéről. Van egy köztes, szürke rész. Az, hogy valaki több accal, több csomagot vesz, és kifejezetten profitért értékesít, gáz. De ez, hogy valaki néha továbbadja/cseréli a dupláit, vagy ami végképp nem kell... Szerintem ha csak ennyi lenne, a HB sem foglalkozna a kérdéssel, csak sajnos pont az üzletelők miatt esélyes, hogy néha lesznek "áldozatok".

[ Szerkesztve ]

(#15215) SenorGrande válasza b3ny (#15207) üzenetére


SenorGrande
senior tag

Az a hibaüzenet, hogy már megkaptad a játékot. Jelentkezz be a humble fiókodba, és a keys fülön ott lesz a kulcs. Semmi emailt nem kell vadászni, keresgélni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

(#15217) Executioner válasza kwzatz (#15206) üzenetére


Executioner
tag

Official humblebundle answer about giveaways on reddit.

"Hello there,

Thank you for reaching out to us here at Humble Bundle Support with your concerns about giveaways on Reddit. I apologize if my reply via social media seemed ambiguous to you and I will do my best to clear up any confusion about this reply.

Please note that unauthorized secondary distribution of games purchased through Humble Bundle is a violation of our Terms of Service. This, unfortunately, includes the trading of game keys for other keys or reselling to other users.

When we state that items purchased via Humble Bundle are intended for personal use and limited gifting to family and friends, we are referring to personal relationships and well-known friends. One of the many reasons we recommend gifting to those that you already know is so that the gift recipient can easily get in contact with you again should there be any issues with the game key received. Sometimes gifted keys don't quite work out due to various problems and, if the key was received via trade or giveaway, we would not be able to provide support because the method in which the key was received violates our Terms of Service.

We do not condone trading or reselling keys, but gifting is perfectly fine; we typically recommend gifting to a personal friend or family member, as highlighted in our article. If you are a Humble Partner that has received a key as part of the program, those can be given or raffled away. Raffles can use Humble keys as a reward - just make sure you do not require a form of payment as an entry requirement.

It should be noted that both trading and reselling keys on the “grey market” has a negative effect on the industry’s ability to flourish and support our awesome developers. While I am very sorry to hear that this policy has had a negative impact on the Humble Bundle Reddit community, we are doing our best to mitigate the issues brought about by the trading and reselling of keys and must take action against activities that appear to be violating our Terms of Service.

This does not mean we discourage gifting or being generous, but we do ask that our users avoid purchasing or trading keys with secondary distributors and send gifts to those they are close to instead.

Again, my sincerest apologies for the upset this has caused to your community. Please let me know if you have any further concerns or questions and I'll do my best to clear them up.

All the best,
-Crystal Humble Bundle

Ezután szüntették meg a giveaways subredditet.

Exec

(#15218) Kelleret válasza b3ny (#15216) üzenetére


Kelleret
lelkes újonc

Privátba küldtem az F1 2018 cd kulcsát. Jó játékot hozzá!

i5 4690K,12GB DDR4 3600,GTX 2060

(#15219) eami válasza Executioner (#15217) üzenetére


eami
Topikgazda

amúgy jut eszembe, tudjátok miért van steamen refund? EU. tudjátok mit lehet tenni a vásárolt szoftverrel az EU-ban? eladni... hát akkor problem solved :)

(#15220) FunPro válasza eami (#15219) üzenetére


FunPro
senior tag

Tudod mennyi a munka törvénykönyve szerint a maximális próbaidő? 3 hóanap.
Tudod kinek három hónap a próbaidő? Akinek nem adnak papírt a 6 hónapos próbaidőről. :K

A jogban az a rossz, hogy szinte mindenre megvannak a kiskapuk.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#15221) eami válasza FunPro (#15220) üzenetére


eami
Topikgazda

meg az ha egy kontinensről kitiltjak a webshopodat :)

[ Szerkesztve ]

(#15222) arty válasza eami (#15221) üzenetére


arty
veterán

(Sony) PSN-en nincs refund, ha egyszer elindítottad a letöltést (és akár az első byte után nyomtál egy cancel-t!)... az MS a live-n ad ugyan refundot kérésre/supportal kapcsolódva, de mindig szólnak, hogy "oké, refundoljuk, de legközelebb már megtagadhatjuk! mehet akkor?" ... éshát, volt h elálltam a 3 eurós visszatérítéstől végül, azt az 1-2 esélyem inkább majd valami elcseszett AAA címre lőném majd el (ha ugyan...) ;)

tehát erre is van jogi kiskapu - így ahol mégis(!) van rendes(!) refund, az üdvözlendő, mert a "jófejség" kategóriája, nem pedig törvényi kötelezettség :( (pécén a "szemét" steam miatt van szerintem mindenhol máshol is csak...)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#15223) reelc


reelc
veterán

Reaper Bundle 5 - Fanatical.

(#15224) De4d válasza reelc (#15223) üzenetére


De4d
őstag

Ebből a Bundleból érdekel a Devils Hunt és az Outcast secound Contact ha valaki megvenné, de pont ez a kettő nem érdekelné :)

[ Szerkesztve ]

Minden jó, ha a vége jó!

(#15225) pingtest


pingtest
tag

Ezeket én is átvenném.
Galaxy of Pen & Paper +1
Devil's Hunt
Narcos: Rise of the Cartels

Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/

(#15226) bepken


bepken
veterán

sziasztok!

friss monthly-ból még megvan minden, privátban lehet érdeklődni :)

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#15227) Źşë' válasza bepken (#15226) üzenetére


Źşë'
addikt

ment pü

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#15228) gyimger


gyimger
őstag

Nálam is lehet érdeklődni maradékra, nagyon szabályosak vagyunk.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#15229) De4d válasza reelc (#15223) üzenetére


De4d
őstag

Nincs senki aki "összeállna" a bundle megvételére?

Minden jó, ha a vége jó!

(#15230) eami válasza De4d (#15229) üzenetére


eami
Topikgazda

sajnos van egy tippem hogy mindenkinek az a 2 max 3 játék kellene :|

amúgy meg nem vészes az ára, ha érdekel akár csak 1 is, vedd meg aztán apróért lehet elkel a maradék.

[ Szerkesztve ]

(#15231) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Üdv. Srácok maradt valakinek egy We were here together? Átvenném értelmes áron. :R

(#15232) bepken


bepken
veterán

összeszedtem én is egy hirdetésbe a maradékot: [link]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#15233) bepken


bepken
veterán

ugyanitt: DayZ-t továbbra is keresek :)

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#15234) Corleone33


Corleone33
aktív tag

Eladó Hob/ Ancestors Legacy/ Internet Cafe Simulator/ GRIP 400ft per kulcs áron

Érdeklődni PÜ-ben

[ Szerkesztve ]

Előző rossz tapasztalatok miatt sajnos nem üzletelek 0km-es /0 értékeléses felhasználókkal!

(#15235) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

mostani HBM-ből Cthulhu-t keresek. (vagy fordítva, megveszem és valaki ha átveszi a többit :D)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#15236) Redneck


Redneck
veterán

Nincs valakinek egy Genesis Alpha One Deluxe Edition véletlenül? Nagyon szimpatikus cím, a mostani Choice tartalmazza. :U

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#15237) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Gyerekek ez a Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy volt valami bundle-ba?

[ Szerkesztve ]

(#15238) safranyek válasza KaiotEch (#15237) üzenetére


safranyek
tag

A 2019 Novemberi Humble Mountlyban volt.

(#15239) KaiotEch válasza safranyek (#15238) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Nagyon köszi és maradt meg valakinek? Csakmert 4k körül árulják, soknak érzem. Ezért is kérdeztem, hogy bundliba volt-e, valszeg 200Ft körül.

(#15240) ZsZso: Óóó ez jó, nagyon köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

(#15240) ZsZso válasza KaiotEch (#15237) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Én nagyon nagyon nagyon ajánlanám, hogy tedd fel magadnak az Augmented Steamet a böngésződbe, mert egy eszméletlenül jó kis kiegészítő. Egyből mutatja a játéknál a valaha legolcsóbb és az aktuálisan legolcsóbb árat is, egyből ugorhatsz is megvásárolni, mutatja, ha éppen bundliban is megvásárolható + látod hogy hányszor volt már összecsomagolva. Kötelező minden játékbubusnak. :B Mobilon ezek után szenvedés Steam store oldalt böngészni, haha.

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#15241) Edorn válasza Redneck (#15236) üzenetére


Edorn
aktív tag

Nekem van... mi lenne cserébe?

AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE RX580 4GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu

(#15242) Vesa válasza ZsZso (#15240) üzenetére


Vesa
veterán

Nekem hónapok óta nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverekkel, az a kis izé az oldalon job felül, zöld helyett mindig piros. Korábban teljesen jól működött.

A tudomány a valóság költészete!

(#15243) SenorGrande válasza Vesa (#15242) üzenetére


SenorGrande
senior tag

Lehet te még az Enhanced Steam kiegészítőt használod. Annak leállt a fejlesztése - nincs mögötte már szerver sem - , az isthereanydeal-es srácok vették át, és folytatják a fejlesztést Augmented Steam néven.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

(#15244) Vesa válasza SenorGrande (#15243) üzenetére


Vesa
veterán

Az újat használom már régen. Valamelyik verzió frissítésnél elkezdte ezt csinálni, azóta se működik, hiába frissíti magát, a hiba megmarad. Olvastam mástól is ilyen hibát, de nem tudtam rájönni az okára.

A tudomány a valóság költészete!

(#15245) KaiotEch válasza Vesa (#15244) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Egy cache törlés? Vagy a böngészős cache törlés?

(#15246) sto1911 válasza KaiotEch (#15239) üzenetére


sto1911
veterán

Simán éri a 4k-t is.

(#15247) sto1911


sto1911
veterán

https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-action-bundle

Ebbol nem akar valaki egy jatekot venni? (Sine Mora es Rad Rodgers kivetelevel.)

[ Szerkesztve ]

(#15248) fatal`


fatal`
titán

FlatOut Carnage Bundle

Ez egész jó 4 euroért.

(#15249) gyimger válasza sto1911 (#15247) üzenetére


gyimger
őstag

Ebből épp ingyenes a Magrunner, azzal egy ideje szemeztem.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#15250) De4d válasza sto1911 (#15247) üzenetére


De4d
őstag

Helló! Engem az Extinction érdekelne

Minden jó, ha a vége jó!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Bundle topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.