- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
amikor még nem volt modolva a hűtés akkor rettenetesen. két 40mm-es venti fullon szalad a tápban. asszem nem kell fejtegetni tovább. volt teszt ahol 40dB-t mondtak rá volt hogy többet. én nem tudtam megmaradni mellette, dvd íróm szinte csak külső volt az nagyon hangos, szal nem tudom mihez érdemes viszonyítani. így átalakítva (táp elforgatva, 80-as venti oldalt bevágva, hátra tölcsérrel 120as noctua) már aludni is lehet
asusról nem nagyon tudok semmit, ami az adatlapján van az viszont arra amire használod nagyon jó. shuttle nagyon drága az baj... de ha meg tudod venni akkor lehet rendelni hozzá passzív tápot is jópénzért (persze nem szabvány atx vagy matx méretűt, hanem egyedit...) és akkor hiba nincsén alig várom hogy végre itthon is behozza a nagyker szerintem veszek is egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest