Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz Sk8erPeter #1430 üzenetére

nem, csak fáradt vagyok.
    írtad, nem bírom a kritikát. de bírom, de kritizálni azt lehet, amit ismerünk, nem hallottunk róla.
    tegnap el is kezdtem nézni Alföldi István a királyát, de rá kellett jöjjek, tényleg szar, előre nem írtam le a cuccot, hátha csak a kritikusok azok, de nem, tényleg az volt.

a jelen állapotában lévő webshopom egy 2006-os, akkor kb 3 tábla összesen 30 oszlopából fejlődött egy 13-14 táblából, azokban összesen vagy 120 oszlopos szörnyeteggé, 7. verzió, toldozva foldozva, és nem volt kedvem modernizálni, mert nincs akkora kereslet fizetős webshopra, hogy dolgozzak és töltsem az időt, mert csak fizetős időm van, szabad időm 4 éve nincs, hogy hobbira magamnak fejlesszek.

A rendszer "működőképes", és nem "optimális" és nem "szent". Nem is állítottam soha, hogy csak így lehet, és ez a jó út, azt mondtam, működik, és nem értem, miért CSAK másképp lehet, ahogy ti mondjátok
    (jut eszembe, várom a hirdetésem linkelését a kollégától még)

Majd ha ez emberek nem a woocommerce féle ingyen sz@rokat keresik, lehet ki lesz fejlesztve a modern verziója, addig nem.

az akciós kérdésben nem értünk egyet, a többiben igen

és nem hinném, hogy ettől, hogy itt szétszedtetek darabokra, bármi hibát elkövettem volna az utóbbi pár év fejlesztéseiben (nem 2006-ban meg előtte, mikor még tapasztalat nem volt) mivel minden azóta írt egyedi rendszerem (szerintem) okosan szét van szeparálva, legyen az a fitness szoftver, aminél a tagokat, bérleteiket, vásárlásaikat kezeli a rendszer, sok sok táblában sok sok XY_ID kapcsoatokkal, joinokkal, vagy legyen az a szerviztámogató program, ahol tagok-kapcsolattartók-címek-klímák-események-munkalapok rendszerezése és kezelése folyik, ugyanígy, és azon kell vitatkozzak a kedves megrendelővel, hogy nem, qrvára nem kellene egy munkalap szám alá 4 klíma javítást felvinni, mert nem releváns infó, egyik gépen ezt csináltam, másikon azt, ha 1 év múlva csak X klíma érdekel, ne hozza már le munkalap kapcsolat miatt Y Z klímákat is, de nem akarja megérteni, mert szerinte 15 lapot nem lehet borítékbe tenni, mert nem látott még L6-ná nagyobb borítékot.

az ok azt jelentette, olvastam, köszönöm, nincs mondanivalóm, mert nem érek rá ontani a szót, és nem mosdatni akarom magam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés