Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecsekroli
csendes tag
Sziasztok!Neked most mi van fent eckmester?nekem a 11.28 gadmei gyári...és nem az igazi...csak a 09.23 +phantomot nem próbáltam...Neked volt wifi +mag problémád?azt látom h Neked nincsenek ilyen gondjaid...Köszi!
-
pecsekroli
csendes tag
Sziasztok!Boldog Karácsonyt Mindenkinek!:-)Ma visszaraktam a 11.28as ROMot a kép,és hang miatt...még nem tudom h a phantom build proptot is visszategyem e....aki próbálta légyszi írja le a tapasztalatait(mi változott az eredetihez képest)...mert csak "úgy" már nem akarom feltenni:-)Kösziii
-
pecsekroli
csendes tag
Esetleg valaki próbálta a 11.28ast+phantom párost?:-)
-
pecsekroli
csendes tag
A wifit is dobja......ugyanott vagyok mint reggel..
-
pecsekroli
csendes tag
A HDMI most is darabos....a wifit még nem tudom...de lehet h visszarakom a 11.28ast a phantommal...csak mert szebb a képe...nem tudom h érdemes e...
-
pecsekroli
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2227 üzenetére
Szia!Köszönöm szépen!már közben megtörtént:-)nem mentettem el az eredetit...bízom az itt leírtakban:-)most tesztelem:-)a wifire vayok nagyon kiváncsi..szerintem nekem az van mint Neked!most már én is mindent kipróbáltam:-)....ami feltűnő:az új Romnak szebb a képe mint 10.26+phantom...bár az gondolom talán ez stabilabb....még a HDMI vissza van...nem tudom darabos e.....
-
pecsekroli
csendes tag
Szeretném megkérdezni ha a phantom build.propt cserét akarok csinálni akkor szükséges előtte rootolni?mert nem tudom a 10.26os buildját letörölni és így feltenni a phantomot sem...
-
pecsekroli
csendes tag
válasz
this is life #2220 üzenetére
Köszönöm a Válaszod!!!Már közben váltottam a nova-ra!és tényleg jobb,nem darabos!a wifi viszont nagyon zavar...sajnos ez már lehet h hardverhiba...a wifi jelem is gyenge...de lehet visszarakom a 10.26ra a Hdmi miatt....
-
pecsekroli
csendes tag
Sziasztok!Telepítettem az új Romot!Köszi Deception igen hasznos munkáit és persze MINDNKIÉT aki próbálja ezt a készüléket minél tökéletesebbre fejleszteni..nem egyszerű:-)...szóval az én tapasztalataim:az utcsó Romom:Gadmei 10.26-os volt...most a 11.28 asal talán kicsit gyorsabb.. viszont szerintem a görgetés akadozik...a Wifit most is eldobja....csúszka nélkül is...lehet fel kellene tennem a phantom build.propot...és lehet h nem a gyári launchert kellene használnom...nem tudom...véleményetek szerint mi az ideális...már tényleg nem tudom...Köszi a válaszokat...játékokat még igazán nem próbáltam...HDMI vel szintén akad...ezt sem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest