- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zöld izé...
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Szóval a csatlakozók pontos típusához nem értek a töltőknél, de a töltő a tabletbe csatlakozó részénél szinte forrósodik. Maga a töltő a hálózati részénél eddig töltéskor melegedett, most csak inkább langyos. A csatlakoztatáskor a tablet kijelzi a töltést, megjelenik a kis villám jel a kis elem ikonban vagy épp kikapcsolt állapotban az elem grafika animáció is beindul, viszont egy grammot sem tölt. Teszem azt ha épp 50% volt az aksi állapota akkor több órányi töltés után is ugyan ott marad, egy grammal sem több, sőt inkább lassan de biztosan merül. Maga a tablet nem melegszik, csak a kis töltő csatlakozója forrósodik. Most kénytelen vagyok az usb részéről tölteni adatkábelen keresztül a notiról vagy épp ha máshol vagyok akkor egy nem hozzá illő kis és usb átalakítós töltőről. A lényeg hogy mi lehet a gond szerintetek. A töltője ment tönkre vagy a tabletben lévő töltő csatlakozó vacakol esetleg. Ha a töltő akkor nincs nagy gond mert veszek egy másikat már ha lehet kapni hozzá, de magát a tabletet nem tudom most nélkülözni egy szervizbe adással.
Esetleg egy hozzáértőbb tipp??
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest