- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
31 nap utan se kell penzt vissza adni,ha van megfelelo ugyanolyan ,de hibatlan cserekeszulek,de mivel olyan nincs a 808dcc bol gondolom emiatt kaptam utalvanyt,amugy a mm ben megmondtam az 6gyfelszolgalatosnak ,ha ugyanezt a sz@.t adjak helyette akkor tesztprogram elo ,es az osszes dobozt kibontatom veluk,de nem volt ra szukseg ,mert nekik mindegy mire de naluk koltsd el a penzed...igaz est se tehetik meg,de mivel volt olyan tab ami megfelelo volt nekem azt hoztam el rafizetessel. Amiket kerdezel vagy felvetsz azon tul vagyok,beszeltem anno a fogyasztovedelemmel a jogaimmal kapcsoltban,miket kovetelhetek es miket nem ...stb.Amugy a hulye azert nem vagyok boltban meseltek hohy a myaudio szerviz velem meg gyors is volt,mert van olyan eszkoz naluk hogy a gazdaja mar 50 napja varja a javitast ....de volt aki debrecenbol elment a szervizbe miskolcra mert nem hitte el hogy ennyit packaznak vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest