Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Németországban nem vennék Samsungot, ha esetleg gond van, szerintem elég nagy probléma a garancia érvényesítése ( csak helyben oldható meg, max. Austria ), a Samsung-nál a cseh, magyar, szlovák piacra szánt termékeknél, ugyanazon 3 nyelvű garancia levél van, szóval azzal biztos nem volna probléma. Ezzel csak azt akarom mondani, h. MO kivül, ebből a 2 országból simán vehetsz Samsung terméket.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Nem, nálunk Sk-ban is így megy.
Sőt vannak olyan márkák akik csak az ország hivatalos forgalamzóján keresztül behozott termékekre vállalnak garanciát. ( a sn alapján be vannak azonosítva, melyik országba lett eladva )
pl. veszel egy mosógépet MO-n, ha elromlik, itt nálunk nem javítják meg garancia alatt....ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
-
Winne
nagyúr
Ez is kemény... OMFG voltnincsember.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
albert8
veterán
ÉN is ami meg is látszik szerintem, de mások azt mondták nem
na mindegy is
nyár elején döntöttem el hogy életmód váltok ahogy mondtad
hát elég nehéz meg bele kell jönni, de kell ezFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tupacamaru
veterán
A maga idejében a Kék Villám azért elég jó film volt.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laraxior
titán
ez olcsóbb volt, és én türelmetlen vagyok
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Winne
nagyúr
Csillivilli ide vagy oda, haverom ilyen kocsit választott csereautónak, amikor szerelték a Ladáját és úgy adta vissza két hét múlva, hogy már alig várta a Ladát vissza. Nagyon jó hangja volt, ment is elég jól, de mellé annyit evett, amennyit nem szégyellt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Laraxior
titán
CLOS3: majd az is sorrakerül
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
42" or 47"?
vagy ez az ami az adatlapodon is van? 40"..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LackoMester
addikt
Nekem viszont csak bajom van a jelenlegi felállással, én szívem szerint már rég kidobnák szinte mindent, ( mikor költöztünk csak ide nem vettünk új bútort, mert örököltünk egyet, meg ugye majd a gyerkőcnek új kell ) kezdeném az após spéci grafikus asztalával baszki olyan nagy és nehéz, kényelmetlen előtte ülni, de egy ideig még marad. Este majd töltök fel képeket.
Azért mitmondjak rohadt nagy problémáink vannak.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2