Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz #56474624 #1795 üzenetére
az első nekem sokkal jobban tetszik.
ez a fotó realisztikus stílus, mint amilyen ez a fémes háttér is, szerintem bőven nem illik a WP-hez.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
chipesz
őstag
válasz #56474624 #1802 üzenetére
Igen ez már az, a 10080-as build.
(#1801) sz.balazs.95:
Azért most kicsit ellentmondasz saját magadnak. A saját kezdőképernyődön is valami fenyőfák vannak, ami igaz, hogy nem egy konkrét karácsonyfa, de mégis csak fotó. Meg realisztikus.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz chipesz #1803 üzenetére
nem pont úgy értettem, hanem hogy az ilyen fa/fém/bőr/mittudomén/ mintás dolgok nem passzolnak a patformhoz.
Inkább olyan iOS 6 feelingje van.
SOAD19:
elsődleges telefonra továbbra sem ajánlott felrakni, mert még azért kiforratlan.
Nem bugos (annyira), de van egy ilyen félkész érzése az embernek használat közben.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
chipesz
őstag
A Windows 10 preview topikban olvasottak alapján igencsak készülékfüggő. Valaki 1320-as 1GB-os készülékre panaszkodik, hogy rosszabb mint az előző build, én meg az 512-es 625-ömmel úgy vagyok, hogy sokkal használhatóbb. Természetesen meg sem közelíti a végleges változatot, vagy a 8.1 megbízhatóságát, de nem rossz. Fő telefonon van, igazából elvagyok vele, netezésre, telefonálásra és pár alkalmazás futtatására használom főképp. Nem igazán játszom. Ezekre a feladatokra elég tűrhető.
-
chipesz
őstag
-
-
válasz sz.balazs.95 #1809 üzenetére
Aha akkor BB-t használsz
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Luck Dragon #1812 üzenetére
Kizárásos alapon, igen.
-
chipesz
őstag
válasz Luck Dragon #1811 üzenetére
Köszi és köszi!
Egy hete van itt a kis Vihar, szegényt kidobták egy kocsiból, hozzánk szegődött, úgyhogy megtartom. Aranypofa. 😊Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
válasz sz.balazs.95 #1815 üzenetére
Egyetértünk.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
netpeti98
addikt
válasz sz.balazs.95 #1821 üzenetére
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Luck Dragon #1824 üzenetére
Mert az hátrány a WP-nél?
szerintem pont az a jó, ha minimalista, és nem egy filmvászon próbál lenni a kezdőképernyő.
[ Szerkesztve ]
-
válasz sz.balazs.95 #1825 üzenetére
Dehogy hátrányos, csak mérlegelve a kettő háttér között az tetszik jobban.
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #1824 üzenetére
-
törölt tag
válasz sz.balazs.95 #1828 üzenetére
Ennyi erővel háttér nélkül a legjobb, mert annál minimalistább nincs.
-
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #1830 üzenetére
Azért itt belóg néhány faág is, a háttérszín sem homogén, sőt a háttérben is látszódnak fák meg bokrok.
-
-
Amalgam
aktív tag
WP10-nél a csempék közötti rés nagyságát lehet változtatni?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
SOAD19
addikt
válasz Amalgam #1834 üzenetére
Nem, arról híres a wp, hogy túlzottan testreszabható, ilyen apró dolgot meg főleg nem. Bár, én speciel örülnék annak, ha kicsit csökkenthetőek lennének a "fugák".
(#1835) sz.balazs.95
Nem is nagyon lenne értelme, hisz, akit zavar a fuga, annak ott lesz az w10-es csempe mód, ahol már egyáltalán nincs "fuga".
[ Szerkesztve ]
-
Amalgam
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #1835 üzenetére
Láttam olyan videókat a YT-on, ahol kissebb volt a rés.
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
chipesz
őstag
válasz sz.balazs.95 #1841 üzenetére
Így igaz, a legutóbbinál. Mellesleg jöhetne már a következő.
-
Zsoleszhun
addikt
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Zsoleszhun #1849 üzenetére
igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest