Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
.LnB
titán
Tegnap megvettem a 8.1 HD Tiles és Amazing Weather HD programokat. Míg utóbbival teljesen megvagyok elégedve, tökéletesen működik és szép. Ugyanakkor a 8.1 HD Tiles-el már koránt sem vagyok elégedett. Valószínűleg ha utánaolvasok akkor nem ér a meglepetés, de elég bosszantó, hogy se a sport, se a fb csempe nem "él". A legfájóbb számomra a Sport csempe. Nagyon szeretem, hogy kiírja az eredményeket. Most átlátszó, de nem ír semmit. A fb-os pedig nem jelzi az értesítéseket, bár ez annyira nem zavar. Vagy én csinálok valamit rosszul?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Hogy szoktatok a teljes menüről képet menteni? Mert én csak arról tudok ami aktuálisan a képernyőn szerepel.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sz.balazs.95
veterán
most ilyen:
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudna valaki mondani,hogy a skype,viber,shazam es camera csempeket,hogy tudom lecserelni atlatszova?Koszi[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz csokito100 #1567 üzenetére
Ezzel lehet: 8.1 HD Tiles
-
btudos
nagyúr
válasz csokito100 #1567 üzenetére
Ha átlátszó csempét raksz ki 3rd party app segítségével, azok statikus csempék lesznek, nem fognak értesíteni, ezt nem árt figyelembe venni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
SOAD19
addikt
A jelenlegi:
A zárolási képemnek a Bing van beállítva, elég jó képeket rak be.
MOD:
Amúgy, azt hogy kell megvalósítani, hogy a képre kattintva, új oldalon bejöjjön a nagyobb verzió (megpróbálkoztam vele, de ahogy látom nem sikerült)? Jöhet privátban is.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bedibazsa
senior tag
Most éppen ilyen. :3
[IMG]http://i59.tinypic.com/260y79c.png -
Darellus92
aktív tag
HTC = Help This Company
-
flesh
aktív tag
WP10-en el tudnák képzelni ilyen csempéket!
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
CJ4567
nagyúr
Nem tudom 520-on hogy nézne ki, de bejövős, ha lehetne ilyen fajta témázás támogatnám, vagy opció hogy normál csempe és ez a mozaik fajta, mint a több csempe opció.
Meg háttérnél hogy csempe mögött, csempén, vagy mindkettő, tehát csempe mögött ott lenne és füstüveg hatással lenne átlátszó, tehát picit sötétítve lennének a csempék.
Vagy akár lehetne olyan opció is, hogy "fizikai" gombos telefonokon is lehetne képernyőgomb, ki-be kapcsolható lehetne, de ez nem fontos.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Sungoo
addikt
válasz Darellus92 #1580 üzenetére
A kapcsolataidnál, a vörös csaj szeme mindent visz!
-
CJ4567
nagyúr
Windows Phonehoz hol találok olyan háttérképeket amik nem csúnyák ezzel a átlátszó csempés designnal?
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #1591 üzenetére
No Sana No Life
-
veterán
-
veterán
-
CJ4567