- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
NOP
csendes tag
Hát én is pont ezt mondom. A közgáz okatatásának módjával van a baj, nem azzal, hogy közgázt kell tanulnom.
Mert engem speciel még érdekelne is, hogy valamennyire képben legyek, miért kell pl. kamatotcsökkenteni, még ha nem is akarok annyira érteni a dolgokhoz, hogy mióondjuk ki tudjam számolni, pontosan hány százalékot kell, és hány órakor jelentsem be.
De amit nekünk leadnak közgáz, az nem erről szól. Szép lassan, egy döglött csiga utazósebességének felével elmagyaráznak nekünk pl. makroökonómia címén gyakorlatilag egy képletet, erre rámegy a félév 90%-a, a maradék 10% egy-két mellékképletnek jár ki. A vizsgán meg ezt kell tudni alkalmazni. :((
OFF:
Egyébként meg arról, hogy ki alkalmaz kit, nekem az a véleményem, hogy a cégvezető ahhoz ért, hogy kell vezetni egy céget. A cégvezetés részét képezi az alkalmazottak alkalmazása, ezért a cégvezető fogja alkalmazni a mérnököt. Mégpedig azért, mert ő meg nem tudja a cég termelését előhúzni másképp a közgazdász diplomájából. Én ettől, mint leendő alkalmazott, még nem érzem rosszul magam, nem próbálom és nem is akarom elfelejteni. Ez az élet rendje: munkamegosztás, specializáció.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen videókártyát?
- Egy óra, két rendszer
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest