Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sihto_

tag

válasz Gabcsika #1 üzenetére

Szerintem az ismeretség = megalázó még sosem vettem igénybe, mert arra gondoljak egész életemben, hogy csak azért kerültem be valahová, mert valakinek a valakije vagyok.
    Szerintem még mindig el lehet helyezkedni, nehezen illetve nehezebben, de még mindig könnyebben, mit tőlünk keletre.
    Az meg két dolog ki milyen eredménnyel végzi el a sulit és a valóságban, hogy boldogul, sajnos a munkahelyemen én is láttam teljesen szerencsétlen diplomásokat, akik csak sejtették mit kellene csinálni de valahogy nem ment ...
    A másik még mindig rengeteg hely van ahol nem nézik a diplomát se a korábbi munkahelyeket csak menj át a tesztjeiken - illetve válj be a három hónap alatt. Ahova csak úgy vesznek fel embereket az ismertség alapján ott esetleg alibi munka folyik ahol nem kell teljesítmény stb. na olyan helyen nem dolgoznék
    :DD
    Szerintem meg egyre inkább a pénzről van szó annál inkább a piac diktál és annál inkább bizhatsz benne, hogy vége az ismerősnek az ismerőse alapú dolgoknak - persze aláirom mindig lesznek ilyenek és törvényszerű az is, hogy egy munkahelyen mindig lesznek olyanok, akik ha nincsenek ott nem is lehet észrevennni a hiányukat.
    A pénzről meg ha úgy érzed kevés van, menj Budapestre, ha ott vagy és kevés van, menj külföldre - a pénz is ezen az úton csordogál lefele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés