Hirdetés
Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
van ilyen beállítás MSN-ben, könnyű megtalálni.
beállítások.../általános és ott a pipák között van ilyen.Challanger: hát pedig másképpen tudtommal nem lehet, lehet hogy valamit rosszul csinálsz, én eddig két MSN címet is megszűntettem már minden gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Csedit
aktív tag
válasz Challanger #2552 üzenetére
Hotmail-es címet eddig még nekem sem sikerült megszüntetnem, freemail-est simán.
A hotmailt úgy oldottam meg, összes partner kitöröl és beírtam egy olyan jelszót amit nem tudtam megjegyezni -
dami
tag
Sziasztok
Az msn plus naplózásába bele lehet nyúlni pontosabban át lehet írni a szövegét valahogy ?
Köszi
A bűn nem kifizetödő, fájdalom mindenkinek !
-
werttzui
addikt
Lehet msn-be e-mail címet változtatni (minden megmaradjon partnerek stb...) csak a mail cím változna???
PENTAX
-
Csedit
aktív tag
válasz Challanger #2560 üzenetére
Erre írtam lentebb egy megoldást:
"A hotmailt úgy oldottam meg, összes partner kitöröl és beírtam egy olyan jelszót amit nem tudtam megjegyezni."
Ja és persze kivettem a másodlagos email címet. -
Anonymous_19
tag
Akadt egy kis gondom.
Nővérem kb 1 hete hisztizett, hogy nem megy az msnje, dehogy a feladatkezelőben fut és hiába índítja el újra meg újra csak egyre több msnmsgr.exe fog futni a háttérbe.
Aztán nekem is ez lett a hibám. Valahogy osztottam szoroztam + registry-ben törölgettem és vhogy nagynehezen elindúlt de azóta is kifagy ha video vagy hanghívásra megyek.
Sztem valami új vírus lehet a fronton.
Tud vki segíteni, hogy mi lehet a 2db probléma oka? Köszöntem..Szerintem...
-
Bencom ™
őstag
válasz Anonymous_19 #2563 üzenetére
ha tényleg vírus akkor vírusírtás, ha nem akkor talán MSN-reinstall megoldja, vagy épp a frissítése, végső esetben win reinstall
Először kezdd vírusírtókkal, ha visszaolvasol, találsz párat ami jól bevált már MSN vírusokkal szemben. -
Anonymous_19
tag
válasz Bencom ™ #2564 üzenetére
Sajnos már mindent lezongoráztam de a win reinstallt sose tartottam ésszerűnek, bár tudom h hasznos.
Közben a nővéremnél is csináltam egy registry dózert.
Az összes bejegyzést ami msnmsgr néven futott delet majd msn live újra felinstalláltam és azóta neki is megy.
De nála sem megy a video és a telefon funkicó, avagy a hang beállítás. Ötlet? Kezdek kifogyni. Eseménynaplóban sem találok semmi okosat. Csak hibaüzenet de nem találom a neten a megoldást.Szerintem...
-
őstag
Hi all!
Ma egy haverom azt csinálta, hogy beszéltünk MSNen és elkezdett a nevemben irni! EZt mivel/milyen progival csinálta? Köszi -
Xezs
tag
Sziasztok,
Korábban segítettem ismerősnek távsegítséggel, és jó is volt, mert csak feljött msn-re (ő nem ért annyira a lovakhoz) és 2 kattintás után már láttam is a desktopját.
Azonban újabban neki a start/programok/távsegítség-re, majd azon belül a "felhasználó felkérése" opcióra kattintva az jön ki neki, hogy nincs windows messenger telepítve.
Megnéztem nálam is, és meglepődve tapasztaltam, hogy nálam ugyanez a helyzet, pedig emlékszem, régen láttam a bejelentkezett userek listáját.
Nekem XP PRO van, SP3-mal, és már felraktam a 3.5-ös .NET keretrendszert, illetve az 5.1-es Messengert, és semmi.
Ami mindenképp változás a gépemen, az az SP3, én erre gyanakszom.
Valakinek volt már hasonló gondja? Hogy sikerült megoldani?
Köszi!Ja ha már itt járunk: Tud valaki valami értelmes megoldást arra hogy ez a szerencsétlen Messenger ne blokkolja a neki nem tetsző file-okat? Gondolok itt bmp, mp3, stb file-okra.
[ Szerkesztve ]
-
LALA_kiraly
őstag
Ez a www.msngeeks.com működik valakinek? Eddig akárkit írtam be (még aki fenn van azt is), de mindig offline volt.
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
Jarod1
addikt
válasz LALA_kiraly #2572 üzenetére
nos, nekem a Mcafee virust jelez ha erre a lapra lepek, ceges gép syoval frissitve van. IE 6
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok.
Jó ideje használom a messpatch nevezetű programot, hisz átalakítható a felület, ahogyan én szeretem
Viszont a mostani 8.5.1302.1018-as verzióban sajnos nem veszi ki a reklámsávot, a partnerlistáról. Miért pont ide kellett rakni? Irdatlan mérétkben idegesít, hogy akkora hasznos területet kitakar. Sajnos a messpatch nem tudja kiiktatni.
Valaki tudna esetleg valami megoldást? Anno mikor kijött akkor is ez volt a hibája legalábbis nálam, és az tavaly november 7, tehát nem értem ennyi idő alatt nem vették észre ezt a hibát?no brain, no problem
-
Zolee11
senior tag
köszi, de sajnos ez se szedi ki, ezt nem értem...
minden más beállítás működik ez nem, a régebi verziót ha visszarakom akkor abból kiszedi a messpatch is, de ebből még az a-patch se szedi ki. Szépen lefut, minden ok, kivéve, hogy az advertisement ottmarad.no brain, no problem
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Valamiért nem tudok bejelentkezni a WLM-be, egyik címmel se.
Semmi hibát nem ír ki a hibakereső, de akkor se sikerül.
Mi lehet a gond? -
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
A problémám az, hogy a melóhelyen proxy mögül netezünk!
A beállitásoknál a felhasználoneven és jelszón kivül tartományt is be kell állitani!
Na ez nem megy az MSN-nél, mert nem tudom, hogy hogy kell!
Ha az MSN-nél nem lehet ilyet beállitani akkor mi a megoldás???Üdv
Attesz
-
haxy27
aktív tag
válasz LALA_kiraly #2572 üzenetére
http://www.blockstatus.com/msn/stchecker itt megnézheted ez müködik és még mást is tud. [link]
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
djxp01
senior tag
Nem tudja véletlen valaki, hogy létezik-é az MSN-hez animált avatar készítő program, vagy valami trükk, hogy saját magam által készített mozgó avatarom legyen ? :-)
regisztrált: 2005-07-05
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani online(webes) MSn messengert? ( legobb a magyar lenne)
Ebuddy vmiért rosszalkodik.[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
kavicssli
addikt
sziasztok!egy olyan kérdésem lenne hogy adott live és a plus! telepitéskor azt pipáltam be hogy ne mentse a beszélgetéseket a gépemre! De valahova mégis elmenti mert tesóm talált naplózott beszélgetéseket csak már nem tudja hol..létezik ilyen?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Zewa
senior tag
-
volvoguy
addikt
valaki nem ismeri a who's blocking me nevű progit? hogy hogyan kell használni? asszem ez megmutatja, ki az aki be van jelentkezve, csak éppp letiltott/blokkolt téged...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
icons
addikt
Hello!
Nemtok belépni az MSNbe. Azt mondom javítás, és az IE offline beállításait nem pipálja ki. Hiába javítom...
Mit kell beállítani? IE 7esem van. -
félisten
Hi!
Tudja valaki hogy a WLM hova menti a hangulatjeleket?
Előre is kösz."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest