- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
PhoenixK #581 üzenetére
Szia!
Kábelek úgy tűnik jól vannak. Memóriatesztet futtattam mint írtam is, igaz nem a memteszt86-ot, hanem a gold memoryt, de tudtommal hasonlóan megbízható. Hibátlanul lement kb. 3.5 - 4 óra alatt.
Amiket linkentél, azokat nem értem mire jók (angolom gyenge).
Egyre inkább a memóriára gyanakszom, hogy mégsem szereti a lapom, mert ha napközben megy a gép és kikapcsolom 10-20 percre, utána simán bekapcsol. Ma reggel meg megint kékhalállal kezdett (linkeltem róla előzőleg képet). Kikapcs, memóriák ki, aztán be, bekapcs, gond nélkül elindúl.
Most azon vagyok hogy valakitől tudjak szerezni kölcsönbe másik ramot tesztelésre.
A tippet köszönöm!
Még valakinek valami ötlet? Please!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!